500 Startups’ın 26. dönemine seçilen 29 girişim

Dünyanın en başarılı erken girişimleri hızlandıran programlarından biri olan ve girişimlere yatırım yapan 500 Startups‘ın 26. dönemine seçilen 29 girişimini açıklandı.

Bu seçilen girişimlerin %37’si ABD dışında olan ülkelerden geliyor. Kurucu ekiplerin %30’unda kadın girişimciler var. Crunchbase verilerine göre 500 Startups girişimlerinden 215 tanesi çıkış (Exit) yaptı.

Bu girişimler 19 Mart’ta demo day sahnesine çıkacak.

500 Startups‘ın 26. dönem girişimleri

  1. Acadium: İşletmeler ve pazarlama departmanlarını dijital pazarlama uzmanlarıyla bir araya getiren platform.
  2. Alloy Card: İnsanların finans durumlarına göre gelir giderlerini daha fazla kontrol altına almalarını sağlayan bir kredi kartı sunan girişimdir.
  3. Amixr: Mühendislik ekiplerinin iş akışlarını optimize ederek, yaşadıkları zorlukları en aza indirme konusunda yardımcı olan yönetim yazılımıdır.
  4. AppBind:
  5. Bliinx: Kişilerin işleriyle ilgili tüm etkileşimlerini Office 365 programında toplayarak, bilgi bulmasını kolay ve hızlı hale getiren bir girişimdir.
  6. Briza: Ticari sigorta poliçelerinin anında fiyatlandırılmasını, bağlanmasını ve yayınlanmasını sağlayan bir API hizmetidir.
  7. Butlr: Yapay zeka ve sensörler ile perakende mağazalarının gerçek zamanlı müşteri davranışlarını inceleyerek, mağaza içi satışları artırma konusunda çözümler üreten bir girişimdir.
  8. Cenos: Mühendislerin, ısıtma ve anten tasarımı için tasarımları fiziksel prototiplerden daha hızlı yinelemelerini sağlayan ve kullanımı kolay simülasyon yazılımı sunan girişimdir.
  9. Connected Analytics: İşletmelerin ve bankaların, müşterileri elde tutmak ve geliri artırmak için veri analizi ve ödülleri entegre etmelerine yardımcı olan Nijerya merkezli bir girişimdir.
  10. Fakespot: Tüketiciler, markalar ve platformlar için e-ticaret sitelerindeki yanlış bilgi ve aldatıcı içeriği ortadan kaldıran bir platformdur.
  11. GamerzClass: Profesyonel oyuncular ile espor oyuncularını bir araya getiren platform.
  12. Get on Board: Teknoloji uzmanları ile küresel şirketleri buluşturan işe alım platformu.
  13. Juked: Espor yayınlarının izlenmesini kolaylaştırmak ve etkileşimi artırmak için topladığı bilgileri en iyi şekilde sunan yayın platformudur.
  14. Kyndoo: Reklamverenlerin, sosyal medyada sahte etkileşim oluşturan hesapların raporlanmasını sağlayan girişim.
  15. Mero Technologies: Şirketlerin fiziksel binalarını analiz ederek, sarf malzeme ve tuvalet kağıdı gibi ihtiyaçların bildiren bir girişimdir.
  16. Omnitron Sensors: Otonom otomobilleri ve drone’ların sensörler ile güvenli gidebilmesini sağlayan bir yazılım girişimi.
  17. Pilota: Yolcuların uçak gecikmelerini makine öğrenmesini yoluyla tahmin eden girişim.
  18. Plant an App: BT ekipleri için esneklikten ödün vermeden kod geliştirmelerini sağlayan yazılım.
  19. Pluto: Uyku yastıklarını kullanıcının daha iyi uyku geçirilmesi için optimize ederek yükseklik, boyun / omuz oranı ve uyku tercihleri ​​gibi vücut istatistiklerine göre ölçeklendiren bir girişimdir.
  20. Predina: 14 milyondan fazla kazayı ve kazaların olduğu alanları inceleyerek, hava koşulları ve zaman gibi faktörleri de inceleyerek hem araçların kaza riskini analiz ediyor hem de sigorta tahmini çıkarıyor.
  21. Renetec: HTML, CSS ve JavaScript ile gömülü sistemler için GUI’lerin oluşturulmasını sağlar, bu da geliştirme süresini ve maliyetlerini azaltır.
  22. ShardSecure: İşletmelerin hassas bilgilerini buluta güvenli bir şekilde taşımasını ve depolamasını sağlayan bir SaaS.
  23. Shiplyst: İhracatçıların ve ithalatçıların maliyetlerini düşüren ve sevkiyatlarına daha fazla görünürlük sağlayan Hindistan merkezli deniz taşımacılığı yapan bir tedarik pazarıdır.
  24. Silk + Sonder: Aylık abonelik sistemiyle çalışan, kadınlar için zihinsel sağlık uygulamasıdır.
  25. Sira Medical: CT taramaları ve MRI’lara yüksek kaliteli 3D hologramlar sunarak klinisyenlerin ameliyatları artırılmış gerçeklik yoluyla daha verimli bir şekilde yapmalarına yardımcı olan girişim.
  26. The Atlas: Belediye yöneticilerinden oluşan bir online topluluk, 1,6 trilyon dolarlık yerel hükümet pazarını modernize eden fikirleri kitlelere ayıran bir platform.
  27. Thematic: Yeni ve özel müziklere ihtiyaç duyan popüler video içerik üreticileri ile influencer pazarlamasına ihtiyaç duyan müzik sanatçılarını bir araya getiren platform.
  28. Trash Warrior: İşletmeler için isteğe bağlı çöp kaldırma hizmeti sunan bir girişimdir.
  29. Userpilot: Yazılım ürünü yöneticilerinin, uygulama içi deneyimi kullanıcı ölçeğinde ölçeklendirmesine yardımcı olan bir girişimdir.

Güncel İçerikler