MenaPay, ZULA oyunu içerisinde satın alma işlemlerinde kullanılmaya başlandı

Dünyanın farklı coğrafyalarında başarılı projeler hayata geçiren MenaPay, dijital oyun sektöründe iş birliği yaptığı firmalara bir yenisini ekledi.

InGame Group çatısı altındaki MadByte Games tarafından geliştirilen ülkemizin en çok oynanan oyunlarından biri olan MMO FPS oyunu Zula’da, oyuncular artık çok pratik bir ödeme yöntemi olan MenaPay’i de kullanabiliyor. Zula Online karakterini güçlendirmek isteyen oyuncuların, Zula Altın satın alarak hesaplarına yükleme yapmaları gerekiyor. MenaPay’in sabit kripto parası MenaCash ile QR kod kullanarak birkaç saniyede Zula Altın satın alınabiliyor.

Blockchain teknolojisi ile oyun esnasında hızlı ödeme

Nakit parayı dijitalleştirerek cep telefonuna taşıyan MenaPay, ZULA oyuncularına oyun esnasında kesinti yaşamadan hızlı bir şekilde ödeme yapma deneyimini sunuyor. QR kod okutarak birkaç saniye içinde hızlı ve güvenli ödeme yapma imkânı sunan MenaPay, dijital dönüşümün en belirgin şekilde yaşandığı oyun sektöründe hızla büyümeye devam ediyor.
Oyun sektöründen küresel ölçekli çok farklı firmalarla yapılan iş birliklerinin ardından yerli bir oyun firması ile de çalışan MenaPay, büyük bir pazar olan ve çok fazla sayıda oyuncunun yer aldığı oyun sektörüne özel yeni çözümler sunma hazırlanıyor. Teknoloji ve altyapı geliştirmelerine öncelik veren MenaPay dijital dönüşüm ve gelişmelerin çok etkili yaşandığı oyun sektöründe kullanıcı deneyimini iyileştirme odaklı çalışmalarını hayata geçirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler