Kullanıcılarına ücretsiz deneme ürünü gönderen Denebunu, 1.7 milyon üyeye ulaştı

Eylül 2018’de 2.5 milyon TL’lik aldığı yatırımla sizlerle ilk kez paylaştığımız yerli girişim Denebunu, bugün 1.7 milyon üyeye ulaştığını açıkladı.

2016 yılında kurduğu dijital pazarlama platformu Denebunu ile yarışmaya katılan Duygu Akbudak, Garanti BBVA’nın Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle düzenlediği Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’nda Türkiye’nin Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimcisi oldu.

Aldığı ödüle ilişkin olarak Denebunu Kurucusu ve CEO’su Duygu Akbudak “Denebunu’yu kurduğum günden bu yana hiç durmadan çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Uzun yıllardır geleneksel metotlarla yapılan ve en etkili pazarlama yöntemlerinden biri olan “ürün denetme/numune dağıtım” işini dijital dünyaya taşıdım. Bana layık görülen bu ödül de tüketicilerin sesi olma ve markalara pazar verisi sunma yolunda ne kadar doğru bir girişim hayata geçirdiğimi bir kez daha bana gösterdi. Biz kadınlar her şeyin üstesinden gelebiliriz. Yeter ki sabredelim ve çok çalışalım” dedi.

Denebunu 1.7 milyon üyeye ulaştı

Denebunu, hızlı tüketim ve kozmetik sektörlerindeki markaların ürünlerini, tüketicilere satın almadan önce deneme şansı sunan, tüketicilerin de ürünlerle ilgili görüşlerini hem markalar hem de diğer tüketicilerle paylaşan bir dijital pazarlama platformu. Özel bir algoritma ile iş ortağı markalara ileri seviye segmentasyon ile doğru hedef kitleye ulaşma imkanı sunarken, üyelere satın alma eğilimleri olabilecek ürünleri denetiyor ve üyelerin denebunu.com üzerinden paylaştığı ürün yorumlarını birçok e-ticaret sitesine aktararak işletmeler arası teknolojik çözümler sağlıyor.

Şu anda %89’u aktif 1.7 milyon üyesi var. Unilever, Procter & Gamble, Henkel, Johnson&Johnson, L’Oreal, Estee Lauder olmak üzere 200’den fazla marka için tüketicilerden geri bildirim topluyor. 2016’dan bu yana 5 milyondan fazla ürünü hedef kitlesiyle buluşturan Denebunu, ayda yaklaşık 50 bin kişiye toplamda 250 binden fazla ürün denetiyor.

Güncel İçerikler