Apple Watch Series 5 tanıtıldı!

  • Apple, Steve Jobs Theatre’da düzenlediği lansmanda yeni iPhone 11 modelleriyle birlikte Apple Watch Series 5’i de duyurdu. Yenilenen Apple Watch modeli çeşitli yenilikleri beraberinde getirirken Apple Watch Series 4 ile aynı tasarım çizgilerini taşıyor.

Apple Watch Series 5 Özellikleri

Yeni Apple Watch Series 5 modeliyle birlikte en dikkat çekici yenilik her zaman açık ekran oldu. Always On Retina Display özelliğiyle birlikte saatin ekranı hiç kapanmadan 18 saat boyunca açık kalabiliyor. Böylelikle Apple Watch Series 5, her zaman açık ekranla birlikte gelebilecek pil ömrü sorunun da önüne geçiyor.

Apple bu pil tasarrufunu da LTPO Retina adını verdiği yeni ekranıyla sağlıyor. Kendini sürekli tazeleyen ekran siz bakmadığınız zaman parlaklığını olabildiğince azaltıyor ve baktığınız zaman parlaklığı otomatik olarak arttırıyor. Apple Watch Series 5 pusula özelliğini de beraberinde getiriyor. Enlem, boylam, yükseklik ve eğim gibi bilgileri doğru bir şekilde gösteren pusula da yeni saatin en dikkat çeken özelliklerinden biri.

Tamamı geri dönüştürülebilir 7000 serisi alüminyumdan üretilen Apple Watch Series 5 modelleri gümüş, altın, uzay grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Titanyum gövdeye sahip Apple Watch Series 5 modeline uzay siyahı renk seçeneği eklenirken seramik gövdede beyaz renk sçeneği de yeni Apple Watch ile karşımıza çıkıyor.

399 dolardan başlayan fiyatlarla 20 Eylül’de ABD’de satışa sunulacak Apple Watch Series 5’in yakın zamanda Türkiye fiyatının da belli olması bekleniyor.

Güncel İçerikler