Adet takvimi uygulaması Pepapp, premium versiyonu PepLand’i hayata geçirdi

700 bin aylık aktif kullanıcıya ulaşan Pepapp, premium versiyonuyla daha çok kalbi fethedecek.

Adet takvimi uygulaması ve kadınların en iyi arkadaşı Pepapp, 2015’ten beri kullanıcılarıyla sevgi dolu bir etkileşim halinde. Hem bilgilendiren hem eğlendiren kullanıcı deneyimi ile kadınların çok sevdiği bir uygulama oldu. Onları yakından takip ediyor, her zaman onları düşünüyor, onların istekleri ve beklentileri doğrultusunda kendini sürekli yeniliyor. Bu günlerde Pepapp, sunduğu deneyimi bir üst noktaya taşımak, kullanıcılarını daha da memnun etmek için premium versiyonunu hayata geçirdi.

Pepapp Premium’da her şey PapLand adı verilen bir ülkede geçiyor. Bu ülkenin AstroPep, PepArt, PepClub, PepTalk, PepYogi, FitPep ve PepDoc isimli 7 sakini var ve her biri öne çıkan özellikleri doğrultusunda daha uzmanlaşmış ve gelişmiş tavsiyeler veriyor. AstroPep günlük burç yorumlarıyla; PepArt kitap, film, müzik önerileri ve genel kültür bilgileriyle; PepClub markalardan avantajlar ve alışveriş tüyolarıyla; PepTalk 7/24 sohbet özelliği ve eğlenceli paylaşımlarıyla; PepYogi ruhsal gelişim ve yoga teknikleriyle; FitPep sağlıklı yaşam ipuçlarıyla; PepDoc konunun uzmanı doktorla anında iletişim kurmayı sağlamasıyla ön plana çıkıyor. Premium’a geçen kullanıcı rengarenk bir ekranda, bu hizmet ve fırsatların hepsinden faydalanarak, PepLand’in PepQueen’i yani kraliçesi oluyor. Böylece kendini daha özgür ve iyi hissediyor.

Pepapp’ın kurucu ortağı Emrah Yiğit, “Premium versiyon kişiye özel ve renkli dünyası sayesinde kadınların kendilerini daha da özel hissetmelerini hedefliyor. Artık ilgilendikleri konu parmaklarının ucunda olacak, yeni şeyler öğrenecekler, sağlıklı yaşayacaklar, daha keyifli vakit geçirecekler ve kraliçeliğin tadını çıkaracaklar. Pepapp’da onların bu ilgisi ve katılımı sayesinde başından beri vurguladığı şeyi bir kez daha gerçekleştirmiş olacak: Her zaman kadınların yanında olmak ve onlar için hayatı kolaylaştırmak. “ dedi.

Pepapp’ı App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler