Kadın liderliğindeki girişimlere özel Arya hızlandırma programı başvuruları açıldı

Yatırım alma süreci, eğer hazırlıklı değilsek, çok yorucu ve moral bozucu olabiliyor. İşte tam bu yüzden, bir yatırımcı gözünden tasarlanarak hazırlanan ve bu yıl 3.’sü düzenlenen ARYA Hızlandırma Programı başvuruları açıldı.

Seçilen 10 şirket yatırımcı sunumlarını hazırlıyor, 6 haftalık eğitim ve koçluğun yanı sıra bire bir mentorluk ve yatırımcı görüşmeleri ile PR desteğinden faydalanma olanağı ve ayrıca uluslararası yatırımcı konferansı Arya Retreat‘e girişimci kontenjanından katılım hakkı ile çeşitli ödüller kazanıyor.

Programa Son Başvuru: 1 Mart 2019

Programın birincisi: Türkiye İş Bankası’ndan 20.000 TL ödül alacak.

Destekçiler arasında yer alan birçok şirketten hukuk danışmanlığı, sosyal medya yönetimi, spor üyeliği gibi çeşitli ödüller.

Programa başvurmak için: aryawomen.com/tr/basvuru

Her yıl 1 ARPC’li yatırım alıyor!

En az 2 senedir faaliyette olan, cirosu olan, şirketini belli bir yere getirmiş ve daha ileri götürmek isteyen kadın girişimciler programa kabul ediliyor.

ARPC’nin 2019 başvuruları 1 Şubat itibariyle açıldı. Son başvuru tarihi ise 1 Mart. Programa seçilenler 18 Mart haftası açıklanacak. ARPC 2019 Programı 30 Mart’ta başlamak üzere 4 Mayıs’a kadar 6 hafta boyunca her Cumartesi devam edecek. 11 Mayıs’taki yarı final ile birlikte ise Arya Retreat 2019 sahnesinde yatırımcı karşısına çıkacak girişimciler belli olacak.

Geçtiğimiz yıllarda bu programdan mezun olan Uplifers ve Tutumlu Anne girişimleri, Arya’dan yatırım aldı. 2018 ARPC’nin girişimlerinden biri ise bu sene, Silikon Vadisi’nden bir fon ve Arya’dan ortak yatırım almak üzere

Güncel İçerikler