Workup’ın 3. dönem demo day sahnesine çıkan 10 girişim

Workup Girişimcilik Programı’nın 3. dönemi geride kaldı. Bugüne kadar toplamda 7 binden fazla başvuru alan bu programa 40 girişim seçildi. Üçüncü dönem bu Ay içerisinde tamamlanıyor. Yeni dönem için çalışmalar hızla başladı. Yakında yeni döneme seçilen girişimleri de paylaşacağız.

Workup Girişimcilik Programı üçüncü döneminde sahne alıp mezun olan 10 yerli girişim:

Animega: Anime severlerin, takip ettikleri film, dizi ve müziklere ulaşabildikleri online uygulama.

Compocket: Büyük, pahalı ve kullanımı karmaşık bir elektronik ölçüm cihazı olan osiloskobu uygun maliyetli, küçük ve kolay kullanılabilir hale getiren yazılım ve donanım girişimi.

Doktorderki: Uzman doktorlara bire bir soru sorulabilen mobil uygulama.

Epiqur: Müzisyenler için donanım destekli sosyal canlı yayın platformu.

Hangi Üniversite Hangi Bölüm: Üniversite adayı öğrencilerin üniversiteleri ve bölümleri keşfetmelerini sağlayan, video içerik üreten web platformu.

Her Yerde Pilates: İstenilen zaman ve istenilen yerde uzman eğitmenler eşliğinde pilates yapılabilmesini sağlayan online stüdyo.

Leadonly: Sağlık sektörü için dijital lead otomasyonu sağlayan CRM aracı.

Onboardio: Canlı sohbet kullanan web sitelerinde, ziyaretçilerin site içerisindeki hareketlerini analiz edip potansiyel soruları ve cevapları daha soru sorulmadan gösteren ön-sohbet aracı.

StartupHR: Startup’ların ekip arkadaşı, stajyer, yarı zamanlı ya da tam zamanlı çalışan bulabileceği dijital platform.

UserGuiding: Kullanıcının ürün kullanımı yolculuğunu kolaylaştıran, interaktif rehberler ve ürün turları hazırlanabilen araç.

Güncel İçerikler