Amazon, Whole Foods teslimat servisine 10 yeni şehri daha ekledi

Amazon, son yaptığı açıklamada Whole Foods Prime Delivery servisini Amerika’da 10 yeni şehirde daha vermeye başlayacağını açıkladı. 38 şehirlik teslimat listesi, artık Charlotte, Las Vegas, Memphis, Nashville, New Orleans, Oklahoma City, Phoenix, Raleigh, Seattle ve Tucson’u da içeriyor.

Bunun yanında perakende devi operasyonlarını, içinde bulunduğu üç şehirde daha fazla genişletti. Bunlar; New York, L.A ve Dallas. Bahsedilen gıda teslimatları Amazon’un Prime müşterileri için geliştirmiş olduğu hizmetlerin sadece küçük bir parçasını oluşturmakta. Kullanıcılar Whole Foods Market’ten organik gıdalar, şarküteri, deniz ürünleri, temel gıda maddeleri, alkol ve yerel ürünlere kolaylıkla ulaşabilmekte. Servis, 08.00-22.00 arasında kullanılabiliyor. Şirket, Prime kullanıcılarından teslimat ve diğer hizmetler için aylık 119 dolar alıyor.

Amazon, gıda teslimat zincirini geçen yıl tam 13.7 milyar dolara satın almıştı. O zamandan bu yana müşteri tabanının genişletilmesi için Whole Foods ürünlerinin fiyatları düşürüldü. Ülkedeki dağıtım hizmeti genişletildi ve Amazon Prime avantajları Whole Foods iş modeline entegre edildi.

Güncel İçerikler