Amazon Prime, abonelik fiyatına zam yaptı: İşte yeni fiyat

Dünyanın en büyük e-ticaret ve teknoloji platformlarından Amazon, kullanıcılarına özel hizmetler sunduğu Prime aboneliği için sansasyonel bir zam yaptı. Neredeyse %400 zam yapılan hizmetin fiyatı 7.90 TL'den 39 TL'ye çıktı. 

Dünyanın en büyük e-ticaret ve teknoloji platformlarından Amazon, kullanıcılarına özel hizmetler sunduğu Prime aboneliği için sansasyonel bir zam yaptı. Neredeyse %400 zam yapılan hizmetin fiyatı 7.90 TL‘den 39 TL‘ye çıktı.

Amazon Prime, yeni üye olan kişiler için 30 gün ücretsiz deneme sürümü sunuyor. 30 günün sonunda devam etmek isteyen kişiler, aylık ödemeler yaparak hizmete sorunsuz devam edebiliyor. Prime aboneliğiyle beraber bedava ve hızlı teslimat, Prime’a özel ek ücret ödemeden Prime Video’da yer alan içerikleri izlenmesi ve Prime Gaming ile oyunlara ücretsiz ulaşılması sağlanıyor. Bunlara ek olarak Amazon.com.tr’den alışverişlerde aynı ya da farklı 10 ürüne sepette %10 indirim ve Prime Day ile Amazon Prime üyelerine özel, iki gün süren efsanevi indirim günleri düzenleniyor.

Ülkemizde birçok abonelik sunan platform, gerek enflasyon gerekse kur farkından dolayı üyelik ücretlerine zam yaptı. Son kale niteliğinde kalan Amazon ise ülkemizdeki bu durumlara karşı dirense de maalesef zam yapmak zorunda kaldı ve son kale de yıkıldı. Rakiplerine oranla hala rekabetçi bir fiyat sunan Amazon, hali hazırdaki üyelerini de fiyat değişikliği konusunda bilgilendirdi.

Mevcut üyeliği bulunan kişiler için bu ay eski fiyattan ödeme yapılmaya devam edilecek. 25 Mayıs itibariyle kullanıcılar, abonelik fiyatını zamlı olarak ödeyecek. Yani hem yeni olan kişiler hem de aktif üyeliği bulunan kişiler için zamlı fiyat aynı anda alınacak.

Güncel İçerikler