Amazon, Türkiye’de bir ilk olan randevulu teslimat özelliğini kullanıma sundu

Amazon, yeni hizmeti Randevulu Teslimat seçeneğini duyurdu. Amazon Türkiye müşterileri, alt sepet limiti olmaksızın faydalanabilecekleri “Randevulu Teslimat” hizmeti sayesinde satın aldıkları ürünlerin teslimatlarının, siparişi takip eden bir hafta boyunca kendileri için uygun bir zaman diliminde doğrudan adreslerine gerçekleştirilmesini talep edebilecek.

Amazon, müşterilerinin alışveriş deneyimlerini hiç olmadığı kadar kolaylaştıracak yeni hizmeti Randevulu Teslimat seçeneğini duyurdu. Türkiye’de ilk kez Amazon.com.tr tarafından hayata geçirilen Amazon Randevulu Teslimat hizmeti kapsamında Prime üyeleri, göndericisi Amazon.com.tr olan Prime etiketli tüm ürünleri haftanın altı günü 08.00 ve 22.00 saatleri arasında adreslerine teslim edilmesini isteyebilecek.

Tüm Amazon Türkiye müşterilerinin sepet limiti olmadan faydalanabilecekleri “Amazon Randevulu Teslimat” hizmeti, ilk etapta 35 ilde geçerli olacak. Prime üyesi olmayan Amazon müşterileri, “Randevulu Teslimat” hizmetinden gönderim başı 29.90 TL karşılığında faydalanabilecek. Amazon Prime üyeleri ise Amazon.com.tr üzerinden yaptıkları alışverişlerde “Amazon Randevulu Teslimat” hizmetine ücretsiz erişmenin yanı sıra aşağıdaki alışveriş ayrıcalıklardan da faydalanmaya devam edecek.

  • Aynı gün teslimat: İstanbul, Bursa ve Kocaeli’nin belirli ilçelerinde yaşayan Prime üyeleri, seçili Prime ürünleri için öğlen 12’den önce verdikleri tüm alışverişlerinde, İstanbul için pazar günleri dahil aynı gün teslimat ayrıcalığından faydalanabiliyor.
  • Ertesi gün teslimat: İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir ve 13 şehirde yaşayan Prime üyeleri, seçili Prime ürünlerinde teslimatlarını herhangi bir ek ücret olmaksızın ertesi gün adreslerine teslim alabiliyor.
  • 2 güne kadar teslimat: Aralarında Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin ve Rize’nin bulunduğu 27 şehirdeki Prime üyeleri, 2 güne kadar teslimat hizmetinden yararlanabiliyor.

Tüm Amazon.com.tr müşterileri Amazon Prime hizmetlerine aylık 7.90 TL karşılığında sahip olabilirken amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük deneme süresinden de faydalanabiliyor.

Güncel İçerikler