Yemek dağıtımına başlayan Scotty, ADVentures’tan yatırım aldı

İlk olarak 2017 yılının Haziran ayında paylaşımlı motosiklet yolculuğu hizmeti sunarak karşımıza çıkan Scotty, İstanbul’un trafik derdini çözmek için bireysel motosiklet kullanıcılarıyla trafikte zaman kaybetmek istemeyen kullanıcıları bir araya getiriyor.

Hizmete başladığı günden bugüne Scotty kullanıcılarına yaşattığı eğlenceli, ekonomik ve güvenli yolculuk deneyimiyle bir çok kullanıcının gönlünde kısa sürede taht kurdu. Geçtiğimiz Ocak ayında kullanıcılarının trafik derdini sonlandırmayı başaran Scotty, yemek dağıtım hizmetine başladığını da duyurmuştu. Her geçen gün uygulamaya eklediği yeni özelliklerle dikkatleri üzerine çeken Scotty Türkiye’de seri A ve B yatırımlar yapmak için kurulmuş Kolektif House ve Mutlubiev’e de yatırım yapan butik bir risk sermayesi fonu ADVentures’tan yatırım aldı.

Scotty artık yemeğinizi de ışınlıyor

Mevcut uygulaması içinde yayına aldığı yemek siparişi verebilme özelliğiyle kullanıcılarına kişiye özel bir paket servisi deneyimi sunuyor. Kullanıcının adresten bağımsız olarak dilediği yerden tek tuşla sipariş vermesini sağlayan Scotty aynı zamanda siparişin ne zaman geleceği endişesini canlı harita gibi bir özellikle ortadan kaldırmış. Restoran sahipleri için de ciddi bir maliyet, enerji ve zaman tasarrufu sağlayan Scotty’nin yemek dağıtım alınına girmesi ile birlikte ADVentures’ın dikkatini çeken Scotty’nin ne kadar yatırım aldığı veya değerlemesi ile ilgili bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim.

Scotty’nin henüz bir senelik bir firma olmasına rağmen bu hafta toplam 1 milyon toplam işleme ulaştığını da belirten ADVentures, önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde Scotty’nin değerlemesinin 1 milyar doları geçeceğine inandıklarını da paylaştı.

Güncel İçerikler