Motosiklet yolculuk paylaşım platformu Scotty, artık yemek siparişlerinizi de teslim edecek

Nisan 2017’de İstanbul trafiğinde ulaşıma çare olmak amacıyla hayata geçirilen girişim Scotty, artık yemek siparişlerinizi de teslim edecek.

Motosikletle yolculuk paylaşımından sonra yemek siparişi sektörüne de yeni bir soluk getirmeyi amaçlayarak sektöre hızlı bir giriş yapan Scotty, mevcut uygulama içerisinde yayına aldığı yemek siparişi verebilme özelliğiyle kullanıcılarına kişiye özel bir paket servisi deneyimi yaşatıyor.

Restoranlar sipariş teslimine hızlı çözüm: Scotty Yemek

Sektördeki yemek siparişlerinin geç kalma sebebinin farklı müşteri siparişlerinin gruplar halinde servise çıkması ve sırayla dağıtılması sebebiyle siparişlerin son kullanıcıya geç ulaştığını belirten girişim, Scotty Yemek ile bu sorunu çözdüğünü belirtiyor. Uygulama içerisinden yemek siparişi veren kullanıcılar, uygulama içerisinden yemek siparişini verdiği anda restorana en yakında bulunan Scotty sürücüsüyle eşleşiyor, sonrasında yemeği teslim alıp kullanıcıya iletiyor. Restoran da uygulama üzerinden siparişi anlık takip edebiliyor.

“Moto kuryelerin çalışma şartlarını değiştirmek istiyoruz”

Sadece kullanıcı değil aynı zamanda moto kurye dostu bir şirket olmayı da amaçlayan Scotty, moto kuryelerin oldukça uzun saatler boyunca, zor şartlar ve yüksek baskı altında çalıştığını ve bunu Scotty Yemek ile değiştirmek istediklerini söylüyor. Bunların yanı sıra restoranların her daim moto kurye arayışında olduğu ve paket servisi konusunda büyük problemler yaşadıklarını belirten Scotty Yemek, restoranların moto kurye konusunda yaşadıkları sorunlara da alternatif bir çözüm oluşturuyor.

İlk 10 günde 5000 yemek sipariş teslimi

Şu anda Üsküdar, Kadıköy, Bağdat Caddesi ve Bostancı bölgelerinde yemek siparişi hizmetini kullanıcılarına açan Scotty Yemek, kısa bir süre içerisinde tüm İstanbul’da yemek siparişi özelliğini aktif edeceğini belirtiyor. Yemek ışınlamaya başladığı ilk 10 gün içerisinde 5000’den fazla yemek siparişini, kullanıcılara ortalama 20 dakika gibi bir süreyle ışınladıklarını söyleyen Scotty Yemek ekibi, kullanıcıların en çok beğendiği özelliğin siparişlerin uygulama içerisinden anlık olarak takip edebilmek olduğunu söylüyor.

  • Sadece yemek dikeyi icin 150’den fazla sürücü aktivasyonu gerçekleşti,
  • Beta sürecini başlatılan Kadıköy – Üsküdar – Bostancı ve çevresindeki bölgede 500 üzerindeki restorandan an itibariyle sipariş verilebiliyor.

Güncel İçerikler