Köpek bakım hizmeti sunan girişim Rover, 155 milyon dolar yatırım aldı

Bir köpeğiniz varsa ve iş yoğunluğundan onunla yeterince ilgilenemiyorsanız 155 milyon dolar yatırım alan Rover ile tanışın. Rover, köpek otel hizmeti, yürüyüşler, eve gelebilecek bir bakıcı veya belirli saatlerde sadece kontrol etmek için eve uğrayan kısmi bakıcı hizmeti sağlayan bir platformdur.

Evcil hayvanlarınızla ilgilenmenize yardımcı olacak yakınlardaki köpek bakıcıları, gündüz bakım sağlayıcıları ve köpek yürüyüşçüleri ile Rover mobil uygulaması sayesinde ortak bir ağda buluşarak sizin için en uygun bakıcı ile anlaşabiliyorsunuz.

Rover, evcil hayvan sahipleri için en iyi evcil hayvan bakıcısıyla buluşturmanın yanı sıra 7/24 destek ve veteriner danışmanlığı imkanından faydalanabilmenizi sağlıyor.

Mobil uygulama ile köpeğinizin nerde olduğu ve neler yaptığını bakıcınıza sorabilir fotoğraf ve video isteyebilirsiniz böylece köpeğinizin güvenliği konusundaki endişelerinizi azaltmanız mümkün.

Evcil hayvan edinme sayısının artması ile evcil hayvan otelleri ve bakım hizmetleri büyük bir alan oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl DogVacay ile birleşen köpek yürüyüşü ve köpek-bakım hizmeti sunan Rover, 155 milyon dolarlık bir yatırım aldığını duyurdu.

Kuzey Amerika’da 200.000’ten fazla kullanıcısı olan şirket, daha önce 156 milyon dolar topladı ve önceki yatırımcıları Foundry Group, Madrona Venture Group, Menlo Ventures,
OMERS Ventures, Petco ve StepStone Group’tu.

Güncel İçerikler