Dubai merkezli ev kiralama girişimi HiGuests, 1.1 milyon dolar yatırım aldı

Dubai merkezli gayrimenkul yönetim girişimi HiGuests, şirketin yaptığı resmi açıklama ile İspanya merkezli Forcadell‘in tek başına katıldığı turda 1.1 milyon dolar yatırım aldı. Bu yatırım ile İspanya pazarında büyüyecek.

İki İspanyol girişimci Miquel Manzanas ve Oriol Plana tarafından kurulan HiGuests, mülklerini kısa süreliğine kiralamak isteyen ev sahipleri için bir online platformdur. Airbnb, Booking, HomeAway vb. platformlarda evlerini kiralayanları hedefleyen girişim, bu platformlardan daha farklı olarak, güvenilir hizmet verdiğini dile getiriyor. Platform içerisinde rezervasyon gibi özellikler de bulunuyor. Girişim, ürettiği değer önerisi olarak, ev sahipleri için güvenilir misafir özelliğini de vurguluyor. HiGuests sadece rezervasyonun yanı sıra, elde ettiği gelir ile temizlik gibi hizmetler de sunuyor.

Platform içerisinde 300’den fazla mülk bulunuyor. Gerek 1 aya kadar, gerekse 1 aydan 1 yıla kadar kiralama yapılabiliyor. Girişimin Google Play ve App Store’da, ev kiralayanlar için HiGuests Guest, ev sahipleri için de HiGuests Host adlı iki uygulaması bulunuyor. Ev sahipleri uygulama üzerinden raporlara da erişebiliyor.

Güncel İçerikler