Küçük işletmeler için mali yönetim sağlayan NorthOne, 2 miyon dolar yatırım aldı

Bir iş kurmaya başlarken para yönetimi yapmak hep en korkutucu kısmı oluşturmuştur. Bu soruna çözüm sağlayan NorthOne, küçük işletmeleri hedefleyen mobil bankacılık platformu oluşturmak için 2 milyon dolarlık bir tohum finansman sağladı.

NorthOne; startup ve Kobi gibi büyüme gösteren ve büyümeyi isteyen işletmeler için finansal analizler ve mali yönetim sağlıyor.

NorthOne, mali yönetimi sağlamak için zaman ve bütçe kaybı yaşayan Start-Up ve Kobiler için mobil uygulama ve API desteğiyle şirketlerin kullandığı finansal araçlara bağlanan ve yönetim görevlerini otomatikleştirirken işin mali durumuna ilişkin bilgi sağlayan bir mobil bankacılık platformu olması ile dikkatleri üzerine çekti.

Finansal işleri için NorthOne ile çalışmak isteyen 4 binden fazla işletme olduğundan bahseden CEO Eytan Bensoussan, aldıkları yatırım fonunu kullanarak ekibi genişletmeyi ve 2018’in sonlarına doğru platformun gelişimini tamamlayacaklarını söyledi.

Platformun sonbaharda resmen başlatılması için çalışıyor olsalar da, NorthOne şirketi bir iş büyütme ile ilgili fikir edinmelerine yardımcı olacak bir bankacılık ücreti karşılaştırma aracı sunuyor.

Büyüyen sektörlerden olan dijital bankacılık ve hızla artan startup ekosistemi için aranılan bir araç halini alabilecek gibi görünüyor.

Güncel İçerikler