Girişimlerin birebir mentorluk alabileceği GBA Mentor Clinic, 29 Mayıs’ta gerçekleştirilecek

Türkiye’deki melek yatırımcılığın öncülerinden olan Galata Business Angels’ın 2012 yılından beri her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve Türk girişimcilik ekosistemindeki mentorluk ihtiyacına dikkat çekme amacıyla düzenlediği GBA Mentor Clinic, girişimcileri ve ekosistemin değerli mentorlarını altıncı kez bir araya getiriyor.

“From Startup to Scale Up”

Girişimcilerin sabah seansında ilham verecek konuşmacıları dinleme fırsatı bulabilecekleri öğleden sonra ise diledikleri kişilerden, bire bir mentorluk alabildikleri, fikirlerini ve sorunlarını paylaştıkları bir ortam sağlayan GBA Mentor Clinic bu sene “From Startup to Scale Up” temasıyla 29 Mayıs’ta Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek.

Konuşmacıları arasında, dünyanın önemli MBA okullarından olan IE Business School’un “Scaling” konusunda uzman hocası Joe Haslam da yer alacak. Ekosistemin değerli 50’ye yakın mentorunun yer alacağı etkinlik girişimcilere kendilerini tanıtma, fikirlerini tartma, sunum kabiliyetlerini geliştirme ve girişimleri için yapıcı geri bildirim alma imkanı tanıyor.

Güncel İçerikler