Silikon Vadisi’ndeki Türklerin canlı yayın konuğu olacağı etkinlik serisi ING Orange Lab’de başlıyor

ING Bank tarafından hayata geçirilen bizim de içerisinde çekimler yaptığımız ING Orange Lab, yeni süreciyle birlikte bir etkinlik serisine başlıyor.

Hali hazırda çeşitli etkinlikler düzenlenen bu alanda, canlı yayının gücü kullanılarak, Silikon Vadisi’ndeki önde gelen teknoloji devlerinde çalışan Türklerin konuk olacağı bir etkinlik serisi başlıyor. Etkinlik dili Türkçe olacak. Konuşmacılar tele-konferans ile bağlanacak.

Silikon Vadisi’nden Canlı” etkinlik serisinin ilk konuşmacısı ise Coinbase‘de iş geliştirme müdürlüğü görevini yürüten Emre Tekişalp.

Bu etkinliğin konuşmacıları tele-konferans yoluyla ING Orange Lab’deki dinleyiciler ile buluşacak ve isteyen aklındaki soruları sorabilecek.

Silikon Vadisi’nden Canlı serisi devam edecek. Duyumlarımıza göre; Magic Leap, Udacity, Uber, Tesla, Facebook vb. şirketlerde çalışanlar da zamanla konuk olacak.

Etkinliklerin tamamını sizin için hazırladığımız Girişimcilik Etkinlikleri Takvimi‘nden takip edebilirsiniz, bu etkinlikliğe de bu bağlantıdan kayıt olabilirsiniz.

Güncel İçerikler