CEOtudent, BIC Angels’tan 3,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Başarı, fayda ve ilham odaklı makro blog ağı CEOtudent, BIC Angels’tan 3,2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Yatırım turuna BIC yatırımcılarından Milli basketbolcu Sinan Güler, Kıvılcım Çaylı, Bahadır Pekkan, Rıfat Nasih ve BIC Angels Kurucusu Joachim Behrendt katıldı.

Geçtiğimiz yıl BIC Angels’tan 1 milyon TL değerlemeyle tohum yatırım alarak BIC101 programına dahil olan CEOtudent, kısa sürede rakamlarını katlayarak süreci başarıyla tamamladı ve ilk melek yatırımını almış oldu.

Kurucusu Yağmur Avvurur’un genel yayın yönetmenliğini üstlendiği CEOtudent’ta; satış, pazarlama ve kurumsal iletişimi yönetici ortaklardan Emre Can Durmaz, teknik süreçleri ise Onur Zeybek yönetiyor.

CEOtudent’ın 18 kişilik ekibi ise başarı, fayda ve ilham odaklı içeriklerin üretimi, moderasyonu, sosyal medya üzerinden yayılımı, topluluk yönetimi ve operasyon üzerine çalışmaya devam ediyor.

CEOtudent, 2017’nin son çeyreğinde yüzde 92’si 18-30 yaş aralığında olmak üzere ortalama 1,5 milyon ziyaretçiye ve 4000 içerik üreticisi kullanıcıya ulaştı. CEOtudent içerikleri ise sosyal medyada aylık 10 milyona yakın erişim alıyor. Markalara içerik pazarlaması çözümleri sunarak bu içerikleri kendi kitlesiyle buluşturan CEOtudent, 2017 yılı boyunca milyonlarca okuyucusunu onlarca marka ile buluşturdu. Ekip, 2018 yılında da erişim gücünü arttırarak ulaşacağı kitleyi dijitalleşme yolunda vizyoner yaklaşımlar sergileyen markalarla bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Alınan yatırımın Türkiye’de büyümek için değerlendirileceğini belirten Yağmur Avvurur, bu hedefte ilk adımda video içerik üretimine ve mobil uygulama üzerine yoğunlaştıklarını dile getirdi.

CEOtudent’ın uzun vadeli planlarında ise İngilizce içerik üretimine başlayarak yurt dışına yönelmek var.

Güncel İçerikler