İçerik platformu olarak hizmet veren CEOtudent, mobil uygulamasını yayınladı

Başarı, fayda ve ilham odaklı bir içerik platformu olarak hizmet veren CEOtudent mobil uygulamasını yayınladı.

CEOtudent ekibi iOS ve Android için yayınlanan uygulamayı olabildiğince minimal şekilde kurguladıklarını söylüyor. Kullanıcılar uygulama içerisinden Gündem, Başarı, Gelişim, Girişimcilik, Kariyer, Kültür ve Yaşam gibi kategorilerde 20.000’den fazla içeriğe ulaşabiliyor. Ayrıca kullanıcılar isterlerse platforma üye olup içerik üretebiliyor, içeriklere yorum yapabiliyor, istedikleri içerik üreticilerini takip edebiliyor ve içerikleri tekrar okumak üzere saklayabiliyorlar.

2015’te yayın hayatına başlayan CEOtudent okurlarının büyük çoğunluğunu 18-35 yaş arasındaki bireyler oluşturuyor. 2018’in ilk çeyreğinde BIC Angels’tan 3,2 milyon TL şirket değerlemesi ile yatırım alan CEOtudent’ın yatırım turuna, BIC yatırımcılarından Milli basketbolcu Sinan Güler, Kıvılcım Çaylı, Bahadır Pekkan, Rıfat Nasi ve BIC Angels Kurucusu Joachim Behrendt gibi isimler yer almıştı.

İçerikleri ile sosyal medyada aylık 30 milyona yakın erişime ulaşan CEOtudent, markalara native içerikler sunarak bu içerikleri kendi kitlesiyle buluşturuyor. Şimdiye kadar Unilever, Yapı Kredi, Udemy, Arçelik, P&G, Pfizer, Garanti gibi 75’ten fazla markayla çalışan CEOtudent’ın idealist, vizyoner bir kitleye ulaşmak isteyen markalar için alternatifi zor bulunan mecralardan biri olduğunu da ekleyelim.

Uygulamayı mobil telefonunuza bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler