İzmir’de bulunan BAMBU Hızlandırıcı ve Kuluçka Merkezi, yeni dönem girişimcilerini arıyor

Sağlıktan kimyaya, elektronikten çevreye kadar tüm disiplinlerde teknoloji ve araştırma & geliştirme ile değer katacağın iş fikrini BAMBU Hızlandırıcı ve Kuluçka Merkezi‘ne başvurarak hayata geçirebilirsin. Son başvuru: 29 Ocak 2018, Pazartesi – 17:30

BAMBU Hızlandırıcı ve Ön Kuluçka Merkezi

Girişimcilerin fikirlerini, düşüncelerini ve hayata geçirmek istedikleri projelerini geliştirebilmeleri için hibe programlarından yararlanma, fikri mülkiyet ve şirketleşme gibi konularda danışmanlık ve mentorluk desteklerini almalarını sağlayan, öğrenme ve uygulama sistemlerini içeren merkezdir.

Hızlandırıcı program nedir?

Ön kuluçka ve kuluçka merkezlerinde, genellikle iki ya da üç aylık programlar dâhilinde gerçekleştirilen, başlangıç aşamasındaki girişimci adaylarına temel girişimcilik eğitimleri, ofis alanı, yoğun mentorluk sağlayan programlardır.

> Hızlandırıcı programında sağlanan hizmetler nelerdir?

Girişimcilik ve İş Modeli Eğitimleri,
İşletme Eğitimleri ve Çalıştayları,
Networking Eğitimleri,
Mentorluk,
Finansal Kaynaklara Erişim,
Ortak çalışma alanı,
Girişimci Koçluğu,
Ekosisteme Erişim,
Fikri Mülkiyet Sınai Haklar Desteği,
Stratejik Plan Geliştirme Desteği,
Ürün Geliştirme Desteğine Erişim,

Stratejik Plan Geliştirme Desteği: Stratejik planlama, mevcut girişimlerin gelecekte başarılı olabilmesi için gerekli prosedürlerin ve operasyonların geliştirilmesi ve geleceğin tasarlanması sürecidir. Bu süreçte iş fikri veya girişimi olan girişimcilere yönelik amaçlarının saptanması, hedeflerin belirlenmesi konusunda gerekli destekleri sağlamaktadır.

Ürün Geliştirme Desteği: Bir fikrin veya ürünün ihtiyaca cevap vermesi durumunda, fikrin veya ürünün konsept aşamasından pazara çıkıp ürünün raflarda yer almasına kadar tüm aşamaları kapsamaktadır. Girişimcilere fikir üretme, fikrin taranması ve pazarlama stratejisi geliştirme gibi ürün geliştirme stratejisi ve yöntemlerinin belirlenmesi konularında destek sağlanmaktadır.

Ön Kuluçka programı nedir?

Kuluçka öncesinde iş fikirlerinin pazarda uygulanabilirliğinin test edildiği ve risklerin azaltıldığı bir ortamdır. Ön kuluçka, finansal risk taşıyan, pazar potansiyelinin belirlenmesi ve ekip yetkinlikleri gibi konularda eksiklikler yaşayan, sermaye ihtiyacı olan potansiyel girişimcilere çözüm önerileri ve yol haritaları sunar. Yeni bir iş geliştirme sürecinin başlangıç noktasıdır.

> Ön Kuluçka programında sağlanan hizmetler nelerdir?

  • Paylaşımlı ofis ortamı
  • Teknik altyapı,
  • Teknik Atölye,
  • Girişimci koçluğu,
  • Toplantı ve konferans salonu gibi hizmetleri sunmaktadır.

Başvurunuzu bu bağlantı üzerinden yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler