İzmir’de girişimciler için BAMBU Kuluçka Merkezi üçüncü dönem başvuruları açıldı

Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi‘nde, Netmarble Türkiye sponsorluğunda açılan İzmir’in ilk Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi BAMBU’nun üçüncü dönem kayıtları başladı.

Kuluçkaya son başvuru: 28 Eylül 2018

Özgün bir oyun projesi olan herkes başvurabilir

Dijital oyun sektöründeki yaratıcı fikirleri iş hayatına kazandırmak için öğrenme ve uygulama sistemlerini içeren bu program, herkese açık ve ücretsizdir.

Girişimciler Workinlot’ın sağladığı imkânlarla Yalın Metodolojileri kullanarak iş modellerini geliştirecek. Bu programdan mezun olan girişimciler, BAMBU’nun gerçekleştireceği bir değerlendirme sonrasında, Bambu Hızlandırma Programına dâhil olma hakkını kazanacak. Hızlandırma Programı sonunda gerçekleştirilecek demo day’de başarılı olan girişimciler, Ön Kuluçka Programı ile girişimlerini BAMBU Tınaztepe lokasyonunda geliştirmeye hak kazanacak.

Teknoloji ile oyunu birleştiren BAMBU Oyun Hızlandırma Programı, kaliteli oyun geliştiren girişimcileri bir araya getirmeyi amaçlayan ve özgün bir oyun fikrim var ve bu fikri geliştirerek farklı deneyimler elde etmek istiyorum diyen tüm girişimcilerin başvurunu bekliyor.

BAMBU Kuluçka Merkezi’ne başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler