Ocak ayında yatırım alan EvdekiBakıcım, ‘Özel Ders’ dikeyinde hizmet vermeye başladı

Ülkemizde sürekli değişen sınav sistemi düşünürsek özel ders pazarının büyüklüğü oldukça büyük. Bunun yanında aileler, çocuklarının bilim, sanat, spor, dil alanında kendilerini geliştirmesi için özel ders kategorisini tercih ediyorlar.

Son bir yılda saatlik oyun ablası hizmeti ile ön plana çıkan EvdekiBakıcım, artık özel ders dikeyinde de hizmet vermeye başkadı. Bu yılın Ocak ayında yatırım aldığını da duyurmuştuk.

Konu ile ilgili EvdekiBakıcım Kurucu Ortak ve CEO’su olan Miraç Bal “EvdekiBakıcım’dan hizmet alan ailelerden gelen yoğun talep üzerine özel ders kategorimizi açtık. EvdekiBakıcım bünyesinde bulunan birbirinden yetenekli kişiler şimdiye kadar 1m TL gelir elde etti. Birçok öğrenci alanında uzman olduğu konuda ailelere destek vererek sağladıkları kazançla hayat standartlarını yükseltti. Güvenli ve kolay bir şekilde aileler ile randevu oluşturan hizmet verenler artık özel ders kategorisi sayesinde çocukların farklı alanlarda gelişimlerine destek verecekler. açıklamasında bulundu.

Türkiye’deki güven sorununu geliştirdiği özel sistemi ile çözen EvdekiBakıcım’da, özel ders kategorisinde İngilizce, Fransızca, Matematik, Fen Bilgisi, Resim, Dans, Müzik gibi alanların ön plana çıktığı gözlemleniyor. Platformda “ana dili İngilizce olan öğretmenler” de yer alıyor.

Aileler, siteye ücretsiz üye olduktan sonra almak istedikleri eğitim hizmetini birkaç kelime ile aratarak en hızlı ve uygun eşleşme ile adaya erişebiliyorlar. Platform üzerinden özel ders verecek kişilerin videolarını izleyerek ve yetkinlik seviyesini inceleyerek doğru adaya en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler