250.000 kullanıcıyı geçen BlindID, BIC Angels’tan 100 bin TL yatırım aldı

Kullanıcılarına aynı ilgi alanına sahip kişilerle 45 saniyelik anonim, sesli ve canlı konuşma imkanı sunan sosyal ağ BlindID, aldığımız bilgilere göre 250 bin kullanıcıyı geçti ve BIC Angels‘tan ara turda 100 bin TL yatırım aldı. Önceki turla birlikte toplamda BIC Angels’tan 170 bin TL’lik bir yatırım toplamış oldu.

Mart 2017’de BIC101 hızlandırma programına kabul edildi. Bu yatırımı, uygulamayı teknik olarak sorunsuz ve global pazar hedefleri için ölçeklenebilir bir hale getirmek, ek özellikleri geliştirmek ve pazarlama çalışmaları için kullanacak. BlindID son versiyonu ile birlikte kullanıcılarına konuşma bitmeden süreyi uzatma, iki taraf da isterse birbirlerini arkadaş olarak ekleme ve arkadaşlarını diledikleri zaman direkt arayabilme şansına sahip. Ayrıca uygulama bu versiyon ile birlikte ilk defa uygulama içi satın alma yoluyla Plus üyelik satarak gelir elde etmeye başladı.

Adil Zehir, Kurucu – BlindID

BlindID kurucu ortaklarından Adil Zehir kullanıcıların günde 300.000’den fazla canlı konuşma yaptığı bu platformun, hedef kitlesi gençler olan markalar için yakın gelecekte çalma sesi yerine, sesli reklam dinletme, sponsorlu konu başlıkları gibi üretken reklam modelleri sunacağını belirtti.

Yurtdışına açılmak için birkaç ülkede testlerini tamamladıklarını da belirten Adil Zehir, BIC ile yeni yatırım sürecine hazırlandıklarını, sene sonuna kadar 500.000 kullanıcı bandını geçmeyi hedeflediklerini ve yakın zamanda da birkaç farklı pazarda büyüyeceklerini de ayrıca iletti.

Güncel İçerikler