BlindID, 1,5 yılda değerlemesini 4 katına çıkardı ve 5 milyon TL değerleme ile yeni yatırım aldı

Geçtiğimiz yıl BIC Angels‘tan aldığı yatırımlarla gündeme gelen, anonim, sesli ve canlı sohbet uygulaması yerli girişim BlindID, çoğunluğu mevcut yatırımcılarından olmak üzere 5 milyon TL değerleme ile yeni bir tur yatırım daha aldı. Yatırım miktarı henüz açıklanmadı. Ancak biz yatırım haberini ilk aldığımızda, girişimin kurucu ortağı Adil Zehir ile iletişime geçtik ve özel bir video röportaj gerçekleştirdik.

Hızla büyümeye devam eden ve 1 milyon kullanıcıya yaklaşan BlindID, bu başarılı büyümesi ile değerlemesini 1,5 yılda 4 katına çıkardı. Aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olan uygulamada günde yaklaşık 700 bin konuşma yapılıyor.

BlindID’nin kurucu ortağı Adil Zehir şu anda yurtdışı pazarlarda büyümeye odaklandıklarını ve yatırımla birlikte Eylül ayında birçok ülkede yoğun pazarlama çalışmalarına başlayacaklarını, 2018 yılı sonuna kadar kullanıcı sayısını yurt içi ve yurt dışı büyümesiyle 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini paylaştı. BlindID’nin yayınlanmak üzere olan yeni güncellemesi ile puanlama sistemi ve kullanıcı seviyeleri geliyor.

Kullanıcıların yaptıkları konuşmalar sonrasında konuştukları kişi tarafından beğenilmeleri durumunda puanları artıyor ve belirli puanlara ulaşan kullanıcılar bir üst seviyeye geçerek daha uzun süre konuşma süresi, daha fazla arkadaş ekleme gibi ek haklar elde ediyor.

Ekosistemin aktif mentor ve yatırımcıları arasında yer alan Ömer Erkmen ve Mehmet Onarcan’ın lider mentor ve lider yatırımcılığı ile desteklenen BlindID, yatırımcılarının desteği, kurucuları ve çekirdek ekibinin kararlı çalışmaları sayesinde daha birçok kez başarıları ile haberlerimizde yer alacağının sinyallerini veriyor.

Bu turda BlindID’ye yatırım yapan yatırımcılar arasında Altay Tınar, Serdar Urçar, Uğur Çırak, Emre Teksöz, Tuğra Gönden, Rıfat Nasi, Ayhan Üstün, Merve Gürel ve Atakan Atalar yer alıyor.

Gelişmeleri her zaman olduğu gibi detaylı bir şekilde paylaşmaya devam edeceğiz.

Not: Fotoğraflar ve video egirişim tarafından çekilmiştir.

Güncel İçerikler