Türkiye’nin İnternet Girişimleri kitap projesi Arıkovanı’nda destek bekliyor

Türkiye’de internet girişimciliğinin doğuşunu aydınlatmayı hedefleyen Türkiye’nin İnternet Girişimleri adlı kitap projesi kitlesel fonlama sitesi Arıkovanı‘nda destek bekliyor.

Fırat Demirel

Türkiye’de internet ve teknoloji girişimleri üzerine en tecrübeli yazarlardan biri olan Fırat Demirel, internet girişimciliğinin tarihine ışık tutacak bir projeya imza atıyor. Türkiye’nin ilk yerli internet girişimlerinin kuruluş ve büyüme hikayelerini ele alacak kitap projesi,
Yemeksepeti, Mynet, Ebebek, Groups gibi Türkiye’nin en köklü önemli girişimlerini bir araya getirecek.

Türkiye’de ilk internet girişimlerinin çıkmaya başladığı 1996 ve sonrasındaki 10 yılı ele alacak olan proje, özellikle genç girişimcilere önemli tecrübe kazandırmayı hedefliyor.

Melih Ödemiş, Emre Kurttepeli, Emre Sokullu, Halil Erdoğmuş, Çağlar Erol, Arda Kutsal, Ersan Özer, Hasan Yalçınkaya gibi Türkiye’de girişimciliğini başlatan isimler de tecrübelerini paylaşmak bu projeye destek veriyor.

Bu alanda yazılmış en kapsamlı eser olmayı hedefleyen Türkiye’nin İnternet Girişimleri adlı kitap, okuyucularına zengin görsel içerikler de sunacak. Ayrıca BİP platformunda hazırlanacak sohbet botu (chatbot) ile kitap içeriklerinden bazı özel bölümlere kolayca erişebilecek.

Arıkovanı’nda desteklenmeye başlayan projeye buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler