Sesinizi etrafa duyuran lokal medya uygulaması uLouder, 120 bin dolar yatırım aldı

Aynı bölgede bulunan kullanıcıların birbirleri ile etkileşimini sağlayan, lokal işletme ve bireylere dijital semtlerinde seslerini duyurabilme imkanı sunan mobil uygulama uLouder, aldığımız bilgilere göre henüz adı açıklanmayan bir melek yatırım ağı ve 6 şahıs yatırımcıdan 2 milyon dolar değerleme üzerinden 120 bin dolarlık bir yatırım aldı.

Girişim Demirhan Erim ve Can Poyrazoğlu tarafından 2014 yılında ABD merkezli olarak kuruldu.

Mahalle kültürünü yeniden dijital ortamda yaşamanızı sağlıyor

2,5 milyar mobil iletişim platformu kullanıcısı ve yüzbinlerce iletişim uygulamasının bulunduğu pazarda rekabet oldukça yüksek. uLouder bu sistemde kalıcı olarak yer edinmek adına, öncülüğünü sürdürdüğü lokal medya konsepti ile global pazarlama yapılan platformların aksine lokal tecrübe alanı oluşturuyor. uLouder, takip sistemi gerekmeden çevrenizdeki kişilere sesinizi duyurabilmenizi, ortak bir iletişim ağı kurmanızı ve yerel gerçekliklerin bulunduğu mahalle kültürünü yeniden dijital ortamda yaşamanızı sağlıyor.

Muhtar göreviyle yerleştirilecek yapay zekaların lokal bölge hakkında bilgiler sunduğu, bölgenizdeki temizlikçi, bakıcı, gitar dersi veren sanatçı, bakkal, ev yemeği satan ev hanımları, mobilyacı, tesisatçı gibi kişilerin kendi işletmelerini açıp kendi reklamlarını yaparak para kazandığı, kayıp çocuk ve acil kan ihtiyacı gibi önemli duyuruların daha verimli şekilde yapıldığı yeni bir dünya kurmaktır.

Uygulamayı App Store ve Google Play‘den indirebilirsiniz.

Nasıl işliyor?

Kişiler bulundukları konuma paylaşımlarını bırakırlar ve bu paylaşımlar en fazla 5 kilometre uzaklıkta bulunan kullanıcılar tarafından görülebilir. Kullanıcılar merkezinde oldukları dairenin yarıçapını değiştirerek kendi yayın akışlarını şekillendirebilir ve böylece dairelerinin kapsadıkları alan içerisindeki paylaşımları görürler. Dilerseniz semtinizdeki, dilerseniz mahallenizdeki paylaşımları görebilirsiniz.

uLouder, sen anlamındaki “u” ve daha sesli anlamındaki “Louder” kelimelerinin birleşmesi ile “sen daha seslisin” mesajı ile oluşturulmuş olup, tüm global pazarları hedefliyor.

Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler