Halleder.com, tüm dileklerinizi yerine getirmeyi vadediyor

Aklınıza gelebilecek her türlü dileğinizi yazıp gönderebildiğiniz enteresan bir girişim Halleder.com‘dan bahsedelim. Enteresan diyoruz çünkü kısa zamanda 5000’e yakın talep topladı. Girişimin amacı ise uğraşmak istemediğiniz ve sizin vaktinizi alan işleri gücünün yettiğince yapabilmesi. Siz talebi oluşturuyorsunuz, onlar da bu işi yapmak için harekete geçiyor.

Halleder.com, 27 Nisan 2017’de daha öncesinde de haftanın girişimcisi olarak paylaştığımız Demirhan Erim ve Doruk Öztürk tarafından İstanbul’da kuruldu. Şu anlık 3 kişilik bir ekipleri bulunuyor.

Kuruculardan Demirhan’ın kısa bir süre önce asıl girişimi olan uLouder ile de TRAngels’tan aldığı yatırım aldığını dile getirelim. Halleder.com’u 30 bin dolarlık bir sermaye ile kurulduğunu söyledi. Yakın zamanda gelir modeli olarak, telefon aramalarından danışmanlık ücreti almayı planlıyor. Ve bunu da operatörlerle anlaşıp dakika başı ücretlendirme sistemi ile yapmayı hedefliyor.

Basit gibi görünen ancak arka tarafında çok önemli bir operasyonel işler barındıran bu girişimin; ilk etapta yakın ve orta gelecekte nerelere geleceğini birlikte göreceğiz. Biz girişimcilerle doğrudan iletişim içerisindeyiz. Gelişmeleri sizler için takip edeceğiz.

Güncel İçerikler