Yemexpress, restorana giderken önden sipariş vermenizi sağlayan girişim

Yemexpress insanların restorana gitmeden yiyeceği yemekleri restorana gelmeden önden sipariş vermesini sağlıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar restoranda yemek beklerken zaman kaybetmiyor ve restoranın da yoğunluğu azaltıyor.

Üsküdar Fikir Sanat Merkezi‘ne kabul edilen girişim, Mert Alarçin tarafından Ocak 2017 ‘de İstanbul da kuruldu. Uygulamanın yazılımının bir kısmını outsource ediliyor, bir kısmını da kurucunun kendisi yapıyor. Girişim yakın zamanda online olacak.

Yemexpress, şu anda İstanbul’da Üsküdar ve Kadıköy‘de pilot olarak anlaştığı birkaç restoran test olarak kullanılıyor. Hedefi ise öncelikle İstanbul’daki pazara büyük ölçüde hakim olup sonrasında Türkiye’deki diğer illerindeki restoranlara ve büyük hedef olarak da globale açılmak istiyor. Uygulamayı Play Store‘dan inderebilirsiniz. iOS’ta ise yakın zamanda yayınlanacağının bilgisini aldık.

Gelir modeli olarak, sipariş başına komisyon elde etmek istiyor.

Üsküdar Fikir Sanat Merkezi girişimlerini yayınlamaya ve Yemexpress‘le ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Burhan Felek Köşkü düzenlediği lansmanla girişimcilere kapılarını açtı

Startup Stars Night ile Açılışı Yapılan Burhan Felek Köşkü, Girişimcilerin artık hizmetinde. ‘2023 Yeni...

Tarihi Burhan Felek Köşkü, Startup Stars Night ile Girişimcilere Kapılarını Açıyor!

‘2023 Yeni Türkiye Belediyeciliğinde Girişimcilik Vizyonu’ kapsamında 200 yıllık tarihi bir köşkü genç girişimcilere...

Güncel İçerikler