2014’te Pozitron’u Monitise’a exit eden Fatih İşbecer, Monitise Americas’ın Başkanı oldu

2014 yılında Pozitron‘u Monitise‘a exit eden Fatih İşbecer, bildiğiniz gibi şirketin yönetiminde kalarak buradaki görevine devam etmişti. Kardeşi Fırat İşbecer ile önemli çalışmalar yürütmeye devam ederek hedefler doğrultusunda başarılı adımlar attılar. Görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren İşbecer, şirket yönetimi tarafından Monitise Americas‘ın Başkanı yapıldı.

Fatih İşbecer bu gelişmeyle ilgili şunları aktardı; “Tam üç sene önce bugün Pozitron maceramızı Monitise plc ile birleşerek farklı bir boyuta taşımıştık. Acısıyla tatlısıyla geçen, Türkiye ofisimizin çok başarılı olduğu ve organizasyonda sivrildiği başarılı bir üç yılı geride bıraktık.

2017 itibariyle ilişkimiz yine boyut değiştirdi ve artık Monitise Americas’ın başındayım. Geride bıraktığım MEA operasyonunu kardeşim ve ortağım Fırat bir seneden fazladır başarılı bir şekilde idare ediyordu ve etmeye de devam edecek.

Silikon Vadisi ve San Francisco’ya yolu düşenleri bekliyorum, aynı zamanda Amerika ekibimizi de büyütüyoruz. İlgilenenlere duyurulur.”

Güncel İçerikler