Insider’ın 4. sınıf öğrenci veya yeni mezunlara odaklanan 2 aylık eğitimi Insider Prodigy Academy, başvurularınızı bekliyor

Geleceğin liderlerini keşfetmeyi ve teknoloji dünyasına kazandırmayı hedefleyen Insider Prodigy Academy'nin 2024 Yaz dönemi için son başvuru tarihi 23 Haziran 2024!

Türkiye’nin ilk yazılım unicorn’u olan Insider, deneyimli eğitim kadrosu ile teknoloji dünyasının gelecekteki liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan Insider Prodigy Academy’i duyurdu.

Bu akademi, üniversite mezunlarını ve son sınıf öğrencilerini hedef alıyor ve 2024 Yaz dönemi için başvuruları 23 Haziran’da sona eriyor.

Insider Kurucu Ortağı ve CEO’su Hande Çilingir bu programla ilgili verdiği demeçte;

“Insider’ı kurarken sadece başarılı bir teknoloji şirketi kurmayı değil, insanların hayatlarına dokunarak çok daha büyük bir etki yaratmayı hayal ettik. Bugün Insider, Türkiye’nin ilk yazılım unicorn’u olmanın ötesinde, yüzlerce öğrenciye kodlama eğitimi veren, yüzlerce kadın öğrenciye mentorluk sağlayan, olimpik sporcuları destekleyen ve spor, sağlık, eğitim, teknoloji, çevre gibi pek çok alanda 100’den fazla proje yürüten bir komünite. Ülkelerin kaderini değiştiren girişimlerin pek çok örneği var. Bizim ülkemizde de büyük yetenekler var ve önemli mühendislik çalışmaları yapılıyor. Silikon Vadisi’ndeki imkanları Türkiye’de yaratmak çok mümkün. Insider, 26 farklı ülkede 50’den fazla milleti barındıran global bir komünite olarak bunun ilk adımını attı. Insider Prodigy Academy’i kurmamızın en önemli sebeplerinden biri, geleceğin liderlerine bilgi ve tecrübelerimizi en kısa zamanda ve en etkin şekilde aktararak gençleri teknoloji dünyasına kazandırmak ve uzun vadede ülkemizden çıkan teknoloji girişimlerinin sayısını artırmak.”

Insider Prodigy Academy’ye katılmanız için sebepler:

  • Gerçek şirket problemlerine odaklı özel projeler
  • Teknoloji dünyasının zorluklarını simüle eden vaka analizleri
  • Kariyer planlama atölyeleri
  • Kişiye özel mentorluk ve rehberlik
  • Yatırımcılar, sektör liderleri ve genç yeteneklerle network olanakları

Insider Prodigy Academy, üniversite 4. sınıf ve yeni mezun olmuş gençlere 2 ay sürecek benzersiz bir eğitim imkanı sunacak. Katılımcılar, aldıkları eğitimlerin yanı sıra Insider için kritik projelerde çalışma fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca, programı başarıyla tamamlayan genç yeteneklere Insider’da uzun vadeli kariyer imkanları sunulması hedefleniyor.

Güncel İçerikler