Insider, toplumsal ihtiyaçlara yönelik çözüm üreten yerli girişim Milu ile iş birliği yaptı

Türkiye’nin ilk yazılım unicorn’u olan Insider, toplumsal ihtiyaçlara yönelik çözüm üreten mobil uygulama Milu ile iş birliğine imza attığını duyurdu.

Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Sosyal Sorumluluk Projesi hedefini hayata geçiren Insider, bu işbirliği ile insanların günlük yaşamda karşılaştıkları toplumsal ihtiyaçlara çözüm üreterek ülkemizde yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Milu, vatandaşların toplumsal problemleri uygulama üzerinden kolayca ve özgürce paylaşabildiği ve kurumların bu problemlere çözüm üretmesini teşvik eden bir platform olarak hizmet verecek. Insider’ın geliştirdiği veri analizi kabiliyetleri ve sunduğu kullanıcı deneyimi sayesinde platforma eklenen ihtiyaçlara etkin ve hızlı çözümler üretilecek. Insider, Milu uygulamasında yer alan “Topluluk” sekmesi üzerinden, dernek ve sosyal sorumluluk projeleri yürüterek, vatandaşları sosyal etki sürecinin bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda, Insider oluşturduğu uzman proje ekibi ile yakın zamanda işbirliğinde ilerlemeyi planlanıyor.

Insider Chief People & Culture Officer Sevil Kayaş Yılmaz verdiği demeçte;

“Insider ekipleri ile yürüttüğümüz 100 sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milu ile başlattığımız iş birliği oldukça heyecan verici. Milu platformu ile Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımıza destek olmak, ihtiyaçları doğrultusunda sıra dışı çözümler üretmek, ülkemiz için büyük değişimlerin öncüsü olmak ve katma değer yaratmak en büyük hedefimiz.”

Milu kurucu ortaklarından ise Berkay Uzuner:

“Milu ekibi olarak çevremizdeki ihtiyaçların çözülmesini ve yaşam alanlarımızın iyileşmesini ilk günden beri hedefliyoruz. Bu işbirliği ile hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizdeki insanların ihtiyaçlarını özgürce ifade edebilmelerini sağlayarak günümüz ve geleceğimiz için daha büyük bir etki yaratmayı hedefliyoruz.”

Güncel İçerikler