Game Factory ve Google partnerliğinde gerçekleşen Game Factory Booster programının birinci döneminden mezun olan girişimleri sizler için listeledik.
- Pixelized: Casual ve hypercasual türünde oyun geliştirmeye devam eden genç ve yüksek potansiyelli bir girişim.
- SincApp Studio: Game Factory bünyesindeki yıldız ekiplerden birisi. Hypercasual alanında ilerlemeye devam ediyorlar.
- Honorus Games: Game Factory’de de bulunan, genç ve yetenekli girişimcilerden oluşan ve hypercasual oyunlara odaklanan bir ekip.
- Madcraft Studio: WePlay Ventures’tan yatırım almış, çok değerli bir indie oyun stüdyosu. An itibariyle mobil ve PC platformlarına oyun geliştiriyorlar.
- Pax Animi: Hypercasual alanında aktifleşmeye başlamış ve Türkiye’de birçok oyun kuluçkasında bulunmuş güçlü bir ekip.
- RotateLab: Gaziantep’te bulunan ve hypercasual oyun türüne odaklanan bu ekip, ciddi bir geçmişe ve deneyime sahip.
- Araf Games: Augmented Reality üzerine çok özel bir projede çalışan bu ekip, benzeri olmayan interaktif bir oyun üzerinde çalışıyor.
- Simsoft: Hem casual hem de hypercasual oyunlar geliştiren Simsoft ekibi, büyük bir şirket içerisinde internal bir girişim olarak kurulmuş ve hızla yoluna devam ediyor.
- Fusion Up: Oldukça niche ve kuvvetli bir oyun türü olan “Auto Chess” oyun türü üzerinde çalışıyorlar. Eskişehir’de bulunan bu ekip, Türkiye’de daha önce yapılmamış bir oyun türü üzerinde çalışıyor ve global pazarı hedefliyor.
- Edu Games: Bir mobil MOBA projesi üzerinde çalışan bu genç ekip, daha önce önemli eğitsel oyunlar üzerinde çalışmıştır. Yeni projeleriyle global pazarda bir yer almayı hedefliyorlar.
- Droll Studio: An itibariyle hypercasual oyunlar üzerinde çalışan bu ekibin, mobil pazarda birçok oyun türünde ciddi tecrübesi bulunuyor.
- PikaApp: Hem mobil hem de PC pazarı için farklı oyunlar geliştiren bu deneyimli ekibin halihazırda ciddi ses getirmiş oyunları bulunuyor. Daha ileri seviye oyunlar ile pazarda yer almaya hazırlanıyorlar.
- Brat Games: Hypercasual alanında yaklaşık 2 yıldır aktif faaliyet gösteren Brat Games alanında uzmanlaşmayı ve ekibini devamlı olarak büyütmeyi hedefliyor.
Program 15 girişimle başlamıştı. Ancak 2 girişim program ile yollarına devam edemedi.