Lokasyon bazlı mobil CRM hizmeti sunan girişim Ekmob, 950 bin TL yatırım aldı

2019 yılının sonuna yaklaşırken yerli girişimlerin aldığı yeni yatırımları duyurmak bize oldukça heyecan veriyor.

İlk yatırımını 2 milyon TK değerleme ile Serdar Urçar, Levent Akpulat ve Erol Teberoğlu’ndan alan Ekmob ikinci turda Koray Bahar, Ali Rıza Babaoğlan, Altay Tınar, Melih Herman, melek yatırım platformu Angel Effect, Merve Gürel, Erman Turan, Engin Mayer Frayman ve Firewalk yatırım ağı adına Sami Can Tandoğdu‘dan 950 bin TL yatırım aldı.

Saha satış ve pazarlama ekipleri olan firmalar için Lokasyon Bazlı Mobil CRM hizmeti sunan Ekmob son iki yılda 8 kat büyüme gerçekleştirdi. Ekmob sayesinde sahada satış ve pazarlama faaliyeti gösteren saha ekiplerinin performans ve verimliliklerinde %40’a varan artışlar sağlıyor.

Ekmob kurucu ortağı Sunay Şener yeni yatırım turu ile birlikte Türkiye’de yakaladıkları başarıyı yurtdışında da sürdürerek; önümüzdeki yıl cironun %20’sini Avrupa pazarından elde edeceklerini öngörüyor. İlk yurtdışı satışlarını gerçekleştiren Ekmob yatırım turunun tamamlanmasıyla önceliği yazılım ihracatına verecek. Bu yıl uygulama marketinide devreye alan Ekmob Tahsilat, E-Fatura, Rota planlama, BI/Raporlama gibi ihtiyaçları entegre olduğu uygulamalar sayesinde çözüme kavuşturuyor. Ekmob çıkacak yeni ürünlerle birlikte sahanın Google Analytics’i olarak, merkez ve saha ekiplerinin doğru kararlar vermesine olanak sağlayacak.

Güncel İçerikler