Banabikurye, yenilenen uygulaması ve web sitesiyle tekrar faaliyetlerine başladı

İstanbul, Ankara ve İzmir'de gün içi hızlı teslimat hizmetini uygun fiyata ve tek tıkla kolayca sunan Banabikurye, hizmetine yenilenmiş uygulaması ve web sitesi üzerinden devam ediyor.

Türkiye’nin hızlı teslimat platformlarından Banabikurye, müşterilerine sunduğu hizmetleri yeniledi.

İstanbul, Ankara ve İzmir‘de faaliyet gösteren Banabikurye, gün içi teslimat hizmetini daha da geliştirerek müşterilerine uygun fiyatlı ve pratik bir çözüm sunmaya devam ediyor.

Yenilenen uygulaması ve web sitesi ile Banabikurye, müşterilerine tek tıkla sipariş verme imkanı sunuyor. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde gönderiler kolayca takip edilebiliyor ve teslimat süreci şeffaf hale getiriliyor.

Banabikurye genel müdürü Arda İpekçi verdiği kısa demeçte;

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için sürekli olarak yenilikçi çözümler üretiyoruz. Yenilenen uygulamamız ve web sitemizle birlikte, müşterilerimize daha hızlı, daha güvenilir ve daha uygun fiyatlı bir teslimat deneyimi sunmayı hedefliyoruz.”

Banabikurye, 109.90TL’den başlayan fiyatlarla teslimat hizmeti sunuyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de aynı gün içerisinde teslimat garantisi sunuluyor. Gönderilerin her aşaması uygulama veya kendi web sitesi üzerinden canlı takip edilebiliyor. Hızlı, uygun fiyatlı ve erişilebilir teslimat hizmeti sunmak vizyonuyla yola çıkan Banabikurye 2017 itibariyle sektöre yeni bir soluk getirerek İstanbul’da operasyonlarına başlamıştır.

Güncel İçerikler