Carrtell, global teslimat devi Borzo’nun Türkiye ayağı Banabikurye iş birliğini duyurdu

Yerli teslimat platformu Carrtell, dünyadaki en büyük teslimat şirketlerinden biri olan Banabikurye ile işbirliğini duyurdu. Carrtell ile ilk olarak İstanbul’da aynı gün teslimat özelinde stratejik ortaklık sağlayacak olan Banabikurye, Brezilya ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkede Borzo adıyla faaliyet gösteriyor.

Yerli teslimat platformu Carrtell, yeni global iş birliğini açıkladı. Banabikurye ile gerçekleşen iş birliği, ilk olarak e-ticaret markalarının İstanbul’da aynı gün teslimat hizmeti gerçekleştirmesini kapsıyor.

Banabikurye, Rusya merkezli Borzo adıyla doğan ve bugün 9 ülkede faaliyet gösteren global ölçekte büyük bir girişimdir. 8 ülkede Borzo adıyla, Türkiye’de ise Banabikurye adıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Carrtell CEO’su Batuhan Tosunoğlu, dünyanın en büyük teslimat şirketleri arasında yer alan Borzo’nun Türkiye ayağı olan Banabikurye ile imzalanan anlaşmanın detaylarını yaptığı açıklamada kısaca anlattı.

“Banabikurye ile aynı gün teslimat”

Banabikurye anlaşmasıyla ilgili konuşan Carrtell kurucu ortağı ve CEO’su Tosunoğlu, verdiği demeçte “Bir süredir titizlikle üzerine çalıştığımız e-ticaret markalarının hızlı teslimat ihtiyacına çözüm olacak nitelikteki projemizi sonlandırdık. Carrtell olarak Rusya ve dünyanın en büyük teslimat hizmeti teknolojilerinden biri olan Banabikurye ile iş birliği ve Türkiye pazarında büyümek için stratejik ortaklık konularında ön anlaşmaya vardık.

A noktasından B noktasına en hızlı ve uygun teslimat sağlayan Banabikurye ile yapacağımız stratejik ortaklık anlaşmamız Carrtell’in lokal ve global yolunda en iddialı adımlarından biri olacaktır. Bu iş birliği ile 13 Mart itibariyle aktif olacak, aynı gün teslim hizmeti, ölçeklenebilir ve her kobiye uygun hızlı teslimat modellerini sunarak markaların e-ticaret lojistiğindeki yolculuğuna yeni bir soluk getirecektir” dedi. Yerli teslimat platformu Carrtell 13 Martta başlayacak bu hizmetle beraber platformu üzerinden saat 12:00’ye kadar verilen siparişleri akşam 20:00’ye kadar aynı gün ve en hızlı şekilde Banabikurye ile beraber getirecek.” dedi.

Güncel İçerikler