Ev arkadaşı bulabileceğiniz Roombadi, 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Çalışanların ve öğrencilerin ev arkadaşı bulabileceğiniz yerli girişim Roombadi, 2 milyon dolar değerleme üzerinden ilk yatırımını aldı.

Roombadi, pandemi sonrasında artan kira artışlarından sonra ortaya çıkan bir projedir. Türkiye’nin 81 iline ve 288 ülkeye yayılmış olan girişim, yeni yatırımla birlikte büyümesini sürdürmektedir.

Yemeksepeti’nin ilk çalışan ekibinde yer alıp iş ve ürün geliştirmeden satın alma yöneticiliğine 16 yıl çalışan Bahattin Öktemer, şirkette ayrıldıktan sonra kurduğu girişim Roombadi ile artık eski patronu diyebileceğimiz Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, İzmir merkezli Atanova Ventures kurucusu Atakan Atalar ve Soysal Grup yönetim kurulu üyelerinden olan Yusuf Soysal’dan 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Roombadi nedir?

Hızlıca ilan vererek ev arkadaşı veya ev bulmaya yardımcı olan yerli girişim Roombadi, kısa süre önce geliştirilen bir ev arkadaşı uygulaması olarak öne çıkıyor. Genç ve dinamik ekibi ile piyasa şartlarını gözlemleyen ve son dönemde büyük bir sorun haline gelen ev bulma konusuna odaklanan Roombadi, giderek artan fiyatlar karşısında kullanıcıların kendilerine en uygun yaşam alanlarını bulmalarına yardımcı oluyor.

Uygulamayla birlikte, sizleri hem eğlenceli hem de bütçenizi sarsmayan güvenli bir gelecek bekliyor. Ev arkadaşı bulmanın avantajlarını Roombadi ile keşfedebileceksiniz.

Bütçenizi doğru bir şekilde yönetmek için ev arkadaşı bulma arayışlarına girebilirsiniz. Ev arkadaşına ihtiyaç duyma sebeplerinizi şu şekilde özetleyebiliriz;

  • Artan kira fiyatlarını yarı yarıya indirerek ev ekonomisine katkı sağlamak,
  • Elektrik, su, doğalgaz vb. aylık ödenekleri paylaşmak,
  • Daha kolay sosyalleşebilmek,
  • Kiralama yoluyla bütçede artış sağlamak,
  • Ev arkadaşı bularak gelir elde etmek,
  • Ev işlerini paylaşmak,
  • Samimiyet kurabileceğiniz ve hayatınızı paylaşabileceğiniz dostluk edinmek,

gibi sizin de ekleyebileceğiniz bir çok sebepten ötürü ev arkadaşı bulabilirsiniz.

Ev arkadaşı bulma sürecindeki en önemli madde, güvenirlilik.

Türkiye’de ve dünyada ev arkadaşı güvenilir kişilerden oluşmaktadır. Özellikle Roombadi’de güvenebileceğiniz, bütçenizden tasarruf edebileceğiniz kişileri bulabilirsiniz. Hem hayatınızı paylaşmak hem de masraflarınızı azaltarak bütçenizi yönetebilirsiniz.

Bütçe paylaşımı derken asıl anlatmak istediğimiz 25.000 TL’ye kiraya verilen bir daireyi yarı fiyatına ödeyebilir, maaşınızdan geri kalan ödemeleri birçok sosyal etkinliğe ayırabilirsiniz. Eşyalı ve temiz ev kiralama ihtiyacınızı güvenebileceğiniz ev arkadaşlarıyla karşılayabilirsiniz.

Roombadi kimlere uygun bir platformdur?

Roombadi, Türkiye’de ve dünyada ev arkadaşı bulma problemini en aza indirgeyen uluslararası bir uygulamadır. Öğrenci, çalışan, emekli, uluslararası vatandaş, ofis kiralayan, sosyalleşmeye çalışan herkes için uygundur. Roombadi 7’den 70’e ev arkadaşı arayan ve ev arkadaşı olmak isteyen kişileri bir araya getirir. Belirli sorularla bu kişileri doğru filtremelerle bir araya getirir ve süreci güvenli bir şekilde gerçekleştirir.

Ev arkadaşı arayanlar ve ev arkadaşı olmak isteyenler için Roombadi güvenilir ödeme fırsatları oluşturur. Bütçeden tasarruf etme fikirlerinin yanı sıra asgari maaş alan bir çalışanın yanı sıra öğrencinin giderlerini de hesaba katar. Ev arkadaşlarının ortak kullanım sınırlarını belirleyerek aynı yaşam felsefesine sahip kişileri bir araya getirir.

Aynı zamanda Roombadi sosyalleşmek isteyenlere de uygun fırsatlar sunar. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından edinebileceğiniz arkadaşlarınızla gidebileceğiniz birçok etkinliğe imkan tanır. Şehrin belirli bir bölgesinde konsere gitmek isteyen, kampa giden, kahve içen veya gezmek için can atanları birleştirir, ev arkadaşından yol arkadaşlığına herkesi bir araya getirir.

Güncel İçerikler