Endüstriyel güvenlik çözümlerine odaklanan Trio Mobil, 100. Yıl Girişim Sermayesi ve 212’den yatırım aldı

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye İş Bankası’nın resmen duyurduğu yeni yatırım şirketi 100. Yıl Girişim Sermayesi ile 212, endüstriyel güvenlik çözümlerine odaklanan Trio Mobil‘e yatırım yaptı.

Nevzat Ataklı ve Celal Barış tarafından kurulan Trio Mobil, endüstriyel operasyonlarda kazaları önlemeye ve verimliliği artırmaya yönelik çözümler sunmakta ve hedeflenen sıfır kaza amacına ulaşmak için çalışmaktadır. Yapay zeka ve IoT tabanlı endüstriyel güvenlik çözümlerinin öncüsü konumunda olan şirketler arasında gösteriliyor.

Trio Mobil, Temmuz 2021’de 212’den bir yatırım almıştı. Bu turla birlikte 212’nin kendisine olan güvenini korumuş, ve yeni turda bu şirketi dahil etmiştir. Bu önemli bir başarıdır.

Ayrıca girişim yine aynı yıl Ağustos 2021’de de gıda israfını önleme amacıyla yenilikçi teknolojik çözümler üreten Fazla Gıda ve Trio Mobil, sürdürülebilir ve temiz bir çevre yaratmak için iş birliği yapmıştı.

Trio Mobil, geliştirdiği yapay zeka destekli yazılımlar ve akıllı donanımlarla Mercedes, BSH, Ford, Isuzu, Philip Morris, Carrefour gibi birçok global şirketin operasyonlarını dijitalleştirerek iş güvenliği ve verimlilik alanında önemli katkılar sunuyor. Trio Mobil’in Türkiye’de 1.000’in üzerinde tesiste kullanılan, “tak – çalıştır” şeklinde kurulumu yapılan Endüstri 4.0 çözümleri, eski nesil çözümlere kıyasla daha hızlı ve güvenilir uygulanabilirliği ile sektörde farklılaşıyor.

Yatırımın finansal detayları paylaşılmadı. Bilgi aldığımızda bu haberi güncelleyeceğiz.

Güncel İçerikler