Kitle fonlama ile yatırım alan Beebird Teknoloji, IFA 2023’te yeniliklerini sergiledi

Beebird Teknoloji, Türkiye'de ürettiği yeni teknolojilerini IFA 2023'te sergiledi.

Geçtiğimiz yıl 54 milyon TL değerleme üzerinden ilk yatırımını alan ve sonrasında bu yılın başında kitle fonlama turunda 2.67 milyon TL yatırım alan, akıllı ev aletleri üreten yerli girişim Beebird Teknoloji, geçtiğimiz yıl da katıldığı IFA’da bu yıl da teknolojilerini sergiledi.

Beebird, tek bir mobil uygulama aracılığıyla IoT ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak yönetilebilen, kahve makineleri, airfryer’lar mutfak tartıları, tansiyon ölçerler ve şeker ölçüm cihazlarını IFA 2023’te sergiledi.

IFA fuarı, her yıl 2500’den fazla uluslararası yatırımcıyı ve 150 binin üzerinde B2B alıcısını ağırlıyor. Startuplar için ayrılmış IFA Next holünde Beebird Teknoloji, bu yıl İTÜ Çekirdek girişimcisi olarak yerini aldı.

IFA 2023’de tanıttığı teknolojileri

Beebird Home uygulaması, kullanıcılarına ürünlerini cep telefonu veya sesli komut ile kullanma deneyimi sunuyor. Accurect Smart Scale, kilo, vücut yağ oranı, kas kütlesi, su içeriği gibi otuzdan fazla kritik sağlık verisini kişiselleştirilmiş olarak sunuyor.

Airfryer, Scaleist akıllı tartı gibi yemek hazırlama ürünlerinde sağlıklı beslenme hedeflerine kullanıcıların kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Tansiyon aleti ve şeker ölçüm cihazı ile kullanıcıların hem bireysel hem de sevdiklerinin sağlığını takip etmesini kolaylaştırıyor. 25 dilde hizmet veren tek bir uygulama ile tüm bu özellikleri yönetilebilme fırsatı sunan Beebird, kullanıcıların hayatlarını ve sağlıklarını daha akıllı bir şekilde yönetmelerini sağlayan bir ekosistem yaratıyor.

Beebird Teknoloji’nin kurucu ortağı Ali Murat Arıkuşu, egirişim’e verdiği demeçte;

“Sağlıklı ve eğlenceli bir yaşam tarzı sunan teknolojimizi 500’den fazla teknoloji girişiminin katıldığı IFA Next holünde, Türk firma olarak sergilemenin gururunu yaşıyoruz. Ürünlerimizin kullanıcıların yaşamını nasıl kolaylaştırabileceğini deneyimlemeleri, yorumlamaları, onaylamaları çok kıymetliydi.”

Beebird Teknoloji, günlük yaşamları daha akıllı ve verimli hale getirmek amacıyla IoT ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak akıllı ev aletleri üreten bir Türk girişimidir.

Güncel İçerikler