Yapay zeka destekli oda servisi hizmeti veren Papyon Solutions, İngiltere’ye açıldı

Otel misafirlerinin günlük ihtiyaçlarını güvenilir, pratik ve hızlı şekilde karşılayan yerli girişim Papyon Solutions, 2021 yılından beri faaliyet gösterdiği Türkiye pazarında 50.000’in üzerinde oda servisi hizmeti sundu.

Otellere özelleştirilmiş QR menülerini otel odalarına yerleştiren Papyon Solutions, dijital ara yüzünde 500 çeşitten fazla ürünü odalarda konaklayan misafirlere sunuyor. Misafirlerinden gelen satın alma, kiralama gibi tüm talepleri kendi oluşturduğu kurye ağı ile ortalama 32 dakikada odaya ulaştırarak adeta oda servisi anlayışında yeni bir dönem başlatıyor.

İstanbul ve Kapadokya’da faaliyet gösteren Papyon Solutions teknolojik alt yapısı ile sunduğu oda servisi hizmeti ile otellerin misafir deneyimini arttırıyor. Şu anda 600’den fazla otel ve 17.000’den fazla odaya aktif şekilde oda servisi hizmeti sağlamakta olup yerel pazarda ve global pazarda yakaladığı büyüme ivmesini sürdürmeyi hedefliyor.

Papyon Solutions Kurucu Ortağı ve CEO’su Akif Çildan, verdiği demeçte;

“Dünyanın en çok turist ağırlayan şehri Londra’da ülkemizi temsil etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Çok yakın zamanda bir başarı hikayesi yazacağız ve farklı coğrafyalarda hizmet verme hedeflerimiz doğrultusunda yeni yatırım turuna hazırlanıyoruz.

 

Bu başarı, takımımın olağanüstü azmi ve özverisi sayesinde gerçekleşti. Onlarla bir arada çalışma fırsatı yakaladığım için kendimi şanslı hissediyorum.”

Güncel İçerikler