Yapay zeka destekli oda servisi hizmeti sunan Papyon Solutions, 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Yapay zeka destekli oda servisi hizmeti sunan Papyon Solutions, Makro Chemical A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aksın'dan 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

İngiltere ve Türkiye’de oda servis hizmeti veren yerli girişim Papyon Solutions, ilk turda; İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Makro Chemical A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aksın‘dan 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

2021 yılında kurulan Papyon Solutions, otel odalarına yerleştirdiği özelleştirilmiş QR menüler ile kişiselleştirilmiş oda servisi deneyimi sunuyor. Misafirlerine 350 çeşitten fazla ürünü ve hizmeti ortalama 33 dakika içerisinde sunan Papyon Solutions, misafirlerin tüm ihtiyacını güvenilir, basit ve hızlı şekilde karşılıyor.

İngiltere ve Türkiye’de 53.000’den fazla otel odasında hizmet veren Papyon Solutions, teknolojik alt yapısı ile otellerin ilk günden itibaren karlı ve sürdürülebilir bir model ile oda servisi deneyimini arttırıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Papyon Solutions Kurucu Ortağı ve CEO’su Akif Çildan, sundukları yeni nesil oda servisi anlayışı ile yerel ve globalde büyümeye devam ettiklerini dile getirdi. “Aldığımız bu yatırım, şirketimizin gelecekteki büyüme stratejilerini hayata geçirme konusundaki kararlılığını gösteriyor. İngiltere ve Türkiye pazarında gösterdiğimiz başarılı büyüme ile globalde olan hedeflerimizin peşinden gidiyoruz. Bu yatırım ile oyuncusu olduğumuz pazarlarda ve yakın zamanda gireceğimiz yeni pazarlarda ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde de İngiltere pazarına açılan yerli girişim Varsapp ile bir iş birliğini duyurmuştuk. Hem bu güzel birliktelik hem de aldıkları yatırım, onları hedeflerine hızla ulaştırmada önemli adımlar.

Güncel İçerikler