Yerli eşya kiralama platformu Varsapp, global açılımına İngiltere ile başlıyor

Yerli eşya kiralama platformu Varsapp, Papyon Solutions ile iş birliği doğrultusunda İngiltere pazarında hizmet vermeye başladı.

Kullanıcıların ihtiyaç ve isteklerine uygun eşya kiralayabildiği yerli girişim Varsapp ve yapay zeka destekli oda servisi hizmeti veren Papyon Solutions güçlerini birleştirerek İngiltere pazarında birlikte faaliyet göstermeye başladı.

Bu güçlü ortaklık, Türkiye’de 2023’ün ikinci çeyreğinden beri sürüyor ve iki girişim de Türkiye pazarında verdiği hizmetlerle döviz kazanıyor. Şimdi ise bu ortaklık ile sunulan ürün ve hizmetler özellikle Londra’daki otellerdeki misafirlere yeni ve heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Papyon Solutions, 2021 yılında kurulmuş olup konaklama sektöründe yeni bir çığır açmayı hedefleyen bir oda servisi hizmeti platformu. Otel misafirlerinin günlük ihtiyaçlarını güvenilir, pratik ve hızlı şekilde karşılarken teknolojik alt yapısı sayesinde otellerin misafir deneyimini artırıyor. Günümüzde, 780’den fazla otel ve 23.000’den fazla odaya 52.000’nin üzerinde oda servisi hizmeti sunan bu girişim, hem yerel pazarda hem de global düzeyde hızlı bir gelişme sergiliyor.

Papyon Solutions Kurucu Ortağı ve CEO’su Akif Çildan konuyla ilgili verdiği demeçte;

“İngiltere ve Türkiye’de aktif 23.000 binden fazla otel odasında sunduğumuz yeni nesil oda servisi anlayışına yerel ve global de büyümemiz ile devam ediyoruz. Varsapp ile yaptığımız iş birliği ile misafirlere +350 ürün çeşitliliğinin yanında günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ürün kiralama hizmeti sunmamız, oda servisi deneyimini üst düzeye çıkarıyor. 2024 yılında büyüme hedeflediğimiz pazarlarda da Varsapp ile birlikte üst düzey oda servisi deneyimini yaşatmak için sabırsızlanıyoruz.”

Varsapp, alışagelmiş e-ticareti değiştirmek amacıyla 2021 yılında kurulan kullanılmayan eşyaların güvenli bir şekilde kiraya verilebileceği ve ihtiyaç duyulan ürünlerin ise günlük veya dönemlik zaman dilimleri ile kişi veya büyük markalardan kiralama yapılabildiği bir platform. Ekim ayında duyurduğu yatırım haberinden sonra hızla büyüyen Varsapp, Türkiye’de 33 şehirden sonra İngiltere’de hizmet vermeye başladı.

Varsapp Kurucu Ortağı ve COO’su Hande Sevinç ise verdiği demeçte;

“Türkiye’de ilk kez yurt dışına açılan eşya kiralama startup’ı olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. 2023’ün ikinci çeyreğinden beri Papyon ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile Türkiye’de 600’den fazla otelde %90’ı turist olan ziyaretçilere kiralama deneyimi sunarak Türkiye’de döviz kazanıyoruz. Tüm bu süreçte öğrendiğimiz tecrübeleri yurt dışına taşıyarak Varsapp’in ismini İngiltere’ye duyurmak için sabırsızlanıyoruz.”

Güncel İçerikler