Textoni’den anahtar kelime araştırması ve rekabet analizi odaklı yeni ürün: Marketing Wizard

Yapay zeka teknolojisi ile içerik üretimi alanında faaliyet gösteren yerli girişim Textoni.AI, özelleştirilmiş içerik pazarlama stratejileri ve çeşitli formatlarda içerik üretimine olanak sağlayan yeni ürünü 'Marketing Wizard'ı kullanıcılarına sundu.

Mart ayında yapay zeka odaklı bir dönüşüm gerçekleştiren ve bu alanda önemli gelişmeler kaydeden yerli girişim Textoni, AI platformunda gerçekleştirdiği büyük güncelleme ile Marketing Wizard ürününü yayınladı. Bu yenilikçi ürün, kullanıcıların anahtar kelime araştırmalarını ve rekabet analizlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmelerini sağlıyor.

Kullanıcılar, Marketing Wizard’ın sağladığı bu verileri kullanarak, en verimli içerik konularını belirleyebiliyor. Bu içeriklerin formatları da kullanıcının isteğine bağlı olarak şekillenebiliyor. Blog yazısı, sosyal medya metni veya reklam metni gibi diledikleri formatları seçebiliyorlar. Bu sayede, herhangi bir brief oluşturma gerekliliği olmadan, kendi sektörlerindeki en yüksek organik trafik sağlayacak pazarlama stratejilerine ulaşma imkanı buluyorlar.

3 Adımda “Marketing Wizard”

Textoni.AI tarafından kurgulanan ‘Marketing Wizard’ adım adım kullanıcıya yardımcı oluyor. İlk olarak kullanıcıdan sektör, web sitesi ve hedeflenen anahtar kelime gibi kritik bilgileri alıyor. Bu bilgilere dayanarak kullanıcıya gerçek zamanlı bir anahtar kelime analizi sunuyor. Bu analiz, CPC maliyetleri, tahmini hacim gibi veriler ile zenginleştirilmiş. Hedeflenen anahtar kelimeler seçildikten sonra bu anahtar kelimelere göre başlık önerileri sunuyor. “Marketing Wizard”, aynı zamanda, tamamen SEO uyumlu ve trafik çekme odaklı başlıkların oluşturulmasını sağlıyor. Bu başlıklar, hem blog yazısı, hem sosyal medya metni, hem de Google Ads metni gibi farklı varyasyonlarla da üretilebiliyor.

.AI + Human Touch

Marketing Wizard‘ın önemli bir özelliği de Textoni platformundaki 35.000 içerik yazarını yapay zeka teknolojisi ile entegre ederek içeriklerin uzman editörler tarafından yerelleştirilebilmesine imkan sağlaması. Textoni.AI’ın ilk versiyonunda da yer alan ve kullanıcıların oldukça beğenisini toplayan ‘Human Touch’ modeli, ‘Marketing Wizard’ ürününde de güncellenmiş bir şekilde yer alıyor. Bu yapay zeka tabanlı entegrasyon, kullanıcılara sektörlerindeki en etkin bilgileri kullanıcılarına sunma imkanı sunuyor.

Textoni’nin CEO’su Tufan Kızılırmak, verdiği demeçte;

“Marketing Wizard’ın içerik pazarlama ve SEO stratejilerini daha verimli hale getireceğini ve kullanıcıların iş yükünü önemli ölçüde hafifleteceğini belirtti. Kızılırmak, “Marketing Wizard, firmaların kendi sektörlerindeki en yüksek organik trafiği sağlayacak stratejilere ulaşmalarına yardımcı olacak. Bu sayede, içerik pazarlaması ve SEO alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştireceğiz.”

Güncel İçerikler