Aydın Doğan Yalçındağ ve Anıl Mertol’un kurucusu olduğu yatırım uygulaması Ortak, yayınlandı

BluTV’nin kurucusu ve önceki CEO’su olarak yıllarca görev yapan Aydın Doğan Yalçındağ ve Anıl Mertol tarafından 2022 Nisan ayında kurulan yatırım uygulaması Ortak, bugün itibarıyla ilk kullanıcıları ile buluştu.

Ortak kullanıcılarına 60’dan fazla kripto paraya Türk Lirası ve Tether ile yatırım yapma imkanı sunuyor. Yakında bu uygulama üzerinden Borsa İstanbul ve uluslararası hisse senetleri de satın alma seçeneği eklenecek. Kripto para satın alımlarınız dünyanın önde gelen siber güvenlik kuruluşlarından sertifikalı Fireblocks teknolojisi ile korunan cüzdanlarda saklanıyor. Tüm kriptolar ayrıca, Ortak’ın kendi hazinesinde sizin adınıza birebir tutuluyormuş.

Aydın Doğan Yalçındağ, Ortak’la ilgili verdiği demeçte;

“Herkesin birikimlerini en iyi biçimde değerlendirme şansına sahip olmasını istiyoruz. Bilginin paylaştıkça çoğaldığına, birlikte hareket edenlerin her zaman daha güçlü olduğuna inanıyoruz. Geleceğine yatırım yapmak isteyen herkesin finansal analizlere boğulmadan, ekran başında saatler geçirmeden birikimlerine değer katabileceği bir platform oluşturma hedefiyle yola çıktık. 10’ar yılı aşkın finans, teknoloji ve ürün tecrübemizle ortak’ı geliştirdik.”

Doğan Yalçındağ ile konuştuğumuzda yakında daha detaylı bir bilgi alacağız. O zaman size tüm her şeyi tüm detaylarıyla aktarma fırsatı yakalamış olacağız.

Güncel İçerikler