Espor odaklı eğitim ve etkinlikler yapan Nerf IT!, StartersHub’dan 100 bin dolar yatırım aldı

Espor kapsamında turnuva, eğitim ve etkinliklerle kullanıcıları bir araya getiren Nerf IT!, StartersHub’dan 100 bin dolar yatırım aldı.

Espor kapsamında turnuva, eğitim ve etkinliklerle kullanıcıları bir araya getiren Nerf IT!, StartersHub’dan 100 bin dolar yatırım aldı.

StartersHub şu ana kadar sahip olduğu portfolyo ile 42 ülke, 400.000+ kullanıcı ve 135+ markaya ulaşan Nerf IT!’e 100 dolar tohum yatırım yaptı. Espor sektörünün superapp’i olarak kendini konumlandıran Nerf IT! bu alanda Türkiye’nin unicornu olmayı hedefliyor. Son zamanlarda Game Space, Gods Unchained, W3Summit ve Fansloveit ile partnerliklerini duyuran girişim, Binance, Gateio ve Kucoin gibi borsalarla da anlaşarak Web3 alanında bölgenin en büyük espor platformu olma yolunda ilerliyor.

Haziran ve Temmuz ayında yapacağı turnuvalarla büyük ses getirmeye hazırlanan Nerf IT!, Web2 ve Web3 arasında bir köprü olarak görev yapıyor. Kullanıcılara kolay arayüz ve analiz ile zaman kaybettirmeden turnuvalara katılım ve eğitim ile istihdam imkanı sağlarken, organizatörler, oyun şirketleri ve markalar için ise yeni jenerasyonlarla bulaşabilecekleri, analiz ve datalara ulaşabilecekleri ve topluluklar yaratabilecekleri bir platform sunuyor.

2015’ten bu yana erken aşama teknoloji girişim yatırımlarına devam eden StartersHub, 2022’de 18.1 milyon dolar değerlemeye ulaşmış ve seneyi 7 yatırım ve 3 exit ile tamamlamıştı. Espor alanını uzun süredir takip eden fon, hızla gelişmekte olan bu sektörün Nerf IT! teknolojisi ile ivmeli bir şekilde ilerleyeceğini ve bu yolda Nerf IT’yi portfolyolarına kattıkları için heyecanlı olduklarını belirtti.

Güncel İçerikler