1.5 milyon dolar yatırım alan Paket Mutfak’ın toplam yatırım miktarı 5.8 milyon dolara yükseldi

Türkiye’nin öncü bulut mutfak girişimi Paket Mutfak, yeni yatırım turunu 1.5 milyon dolar ile tamamladı.

Nokta Yatırım Holding’in liderlik ettiği tura Ünlü Portföy Yönetimi Ar-Ge GSYF, Commencis Kurucu Ortağı Fırat İşbecer, STFA Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Taşkent ve Ünlü & Co Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Romano gibi önemli isimler katıldı.

Paket Mutfak’ın mevcut yatırımcılarının çoğunluğu da yatırım turunda yer alırken, 500 Emerging Europe Ortağı Enis Hulli, TikTak Kurucusu Ersan Öztürk ve Kıraç Gayrimenkul Grubu gibi isimler paylarını artırarak girişimin potansiyeline olan güvenlerini gösterdi.

Teslimat odaklı restoran markaları yaratan ve işleten Paket Mutfak 8 aktif şubesi ile Türkiye’nin en büyük bulut mutfak ağını oluşturuyor. 3 sene önce faaliyete başlayan girişim, 2024 senesinin sonuna kadar açacağı 20 yeni şube ile İstanbul’u kapsamayı ve 6 aktif markasına 4 yeni marka ekleyerek ürün seçeneklerini genişletmeyi hedefliyor. Paket Mutfak, halihazırda günde 1,600’ün üzerinde siparişi, Yemeksepeti, Trendyol Yemek ve Getir Yemek gibi sipariş platformlarından alıyor.‍

Paket Mutfak Kurucu Ortağı ve CEO’su Tali Şalhon, hedefleri hakkında verdiği demeçte;

“Çok aşamalı bir koordinasyon zincirini titizlikle yönetiyoruz. Şu anda odak noktamız operasyonumuzun kalitesini en üst seviyede tutmaya devam ederken şirketimizi sürdürülebilir şekilde ölçeklendirmek”.

Paket Mutfak’ın Kurucu Ortağı ve CPO’su Eytan Nahmiyas, girişimin teknolojik avantajlarına vurgu yapti:

“Uçtan uca işletim sistemimiz, operasyonlarımızı gözlemlememize ve yönetmemize olanak sağlıyor. Teknolojimizden güç alan operasyon takımlarımız sayesinde Türkiye’nin en büyük gıda şirketlerinden biri olma hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz.”

Paket Mutfak yakın gelecekte, var olan ciro dikeylerini kuvvetlendirmenin yanı sıra, öne çıkan markalarını bayilik modelleri ile büyütmeye devam etmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler