ChatGPT, Siri ve Kestirmeler desteği alıyor

OpenAI tarafından geliştirilen chatbot ChatGPT, iOS ile daha entegre çalışmaya hazırlanıyor. Yeni gelen güncellemeyle beraber platform, Siri ve Kestirmeler desteği alıyor.

OpenAI tarafından geliştirilen chatbot ChatGPT, iOS ile daha entegre çalışmaya hazırlanıyor. Yeni gelen güncellemeyle beraber platform, Siri ve Kestirmeler desteği alıyor.

Yeni güncellemeyle beraber artık Kısayollar’dan ChatGPT’ye bağlanılabiliyor. Yapay zeka aracılığıyla farklı uygulamalar arasında bir bağ kurabilmek mümkün hale geliyor. Örneğin, ChatGPT’den bir soruyu yanıtlamasını veya bir bilgiyi aramasını isteyip ardından yanıtı arkadaşınıza iletebilir ve not olarak kaydedebilirsiniz.

Bu özelliklerle beraber artık Siri’den ChatGPT’yi açmasını veya bu Kısayolları oluşturmasını da isteyebilirsiniz. iOS için ChatGPT, ses girişi için OpenAI’ın Whisper konuşma tanıma özelliğini kullanıyor ve Siri erişilebilirliğini daha da genişletiyor. 

Yeni bir sürükle ve bırak özelliği, ChatGPT’yi iOS cihazları arasında daha da entegre ederek, mesajları arayüzden ve diğer uygulamalara çekmenizi sağlıyor. Özellik, Kısayolların manuel sürümüne benziyor. Hangi yöntemi kullanacağınız size kalmış oluyor. 

ChatGPT ayrıca ileriye dönük iPad’lerde daha iyi desteklenecek. Önceden, iPad kullanıcıları uygulamayı kullanırken tam ekran deneyimi alamıyordu. OpenAI, uygulamayı yalnızca iPhone boyutlu ekranlar için biçimlendirmişti. Şimdi sahip olunan tüm ekran alanını kaplayacak ve ideal olarak daha az riskli bir deneyim sağlayacak. 

Güncellemeler, ChatGPT’nin Apple platformlarındaki son genişlemesini takip ediyor. ChatGPT, Apple cihazlarındaki varlığını geliştirmeye devam ederken Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu bulunan kişilerin biraz daha beklemesi gerekiyor. 

Güncel İçerikler