Missafir, uzaktan ev yönetim uygulaması Missafir Owner’ı duyurdu

Türkiye'nin ilk ve en büyük ev konaklama markası Missafir, bünyesindeki ev sahipleri için tasarladığı yeni mobil uygulaması "Missafir Owner" ile ev yönetimini akıllı telefonlara taşıyor. Missafirli ev sahipleri, Owner mobil uygulaması sayesinde evleriyle ilgili tüm detaylara akıllı telefonlarından gerçek zamanlı ve anlık olarak erişebiliyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük ev konaklama markası Missafir, bünyesindeki ev sahipleri için tasarladığı yeni mobil uygulaması “Missafir Owner” ile ev yönetimini akıllı telefonlara taşıyor. Missafirli ev sahipleri, Owner mobil uygulaması sayesinde evleriyle ilgili tüm detaylara akıllı telefonlarından gerçek zamanlı ve anlık olarak erişebiliyor. 

Uygulama üzerinden evlerinin gelir ve gider durumu takip edilebiliyor, rezervasyon bilgileri görüntülenebiliyor ve takvim yönetimi yapılabiliyor. Ayrıca, evlerde gerçekleşen bakım veya temizlik hizmeti gibi önemli güncellemeler hakkında anında bildirim almak mümkün. 

Missafir CEO’su Mehmet Yüksel,

“Kısa dönem konaklama sektöründeki ev sahiplerimizin beklentileri, detaylı ve şeffaf bilgilendirme sürecinin yanı sıra kolay erişim ve zamandan tasarruf etmek. Missafir Owner’i bu beklentiler doğrultusunda tasarladık. Uygulamamız sayesinde, ev sahiplerimiz dünyanın herhangi bir yerinden evleriyle alakalı gelişmeleri kontrol edebiliyorlar. Missafir olarak teknolojik yatırımlarımıza devam ederek, hem ev sahiplerimizin hem de misafirlerimizin kusursuz bir deneyim yaşamaları için yenilikler paylaşmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu. 

Missafir Owner Uygulamasına Yakından Bakış

Missafir Owner’in kullanımı da kolay anlaşılır ve kullanıcı dostu arayüzüyle oldukça basit. Uygulama temelde dört ekran ile tasarlanmış: 

  • Overview: Evlerle ilgili tüm bilgilerin genel özetinin bulunduğu bölüm. Bu bölümde kullanıcılar evler arasında tek adımda geçiş yapabiliyor. Net gelir, brüt gelir, ortalama günlük kira bedeli ve doluluk oranı bilgileri burada grafiklerle aktarılıyor. 
  • Properties: Evlerle ilgili detaylı bilgilerin olduğu bölüm. Burada hesabınıza bağlı olan evi seçerek detaylarını inceleyebiliyorsunuz.
  • Reports: Yıllık bazda raporları görebildiğiniz bölüm. Burada evinizin geçen yıl ne kadar kazandırdığını, kaç gün rezerve olduğunu ve ay kırılımlı gelir dağılımını görebiliyorsunuz. 
  • Expenses: Evinizle ilgili giderlerin detaylandırıldığı bölüm. 

Missafir Head of Technology Mesut Çilingir ise şu açıklamalarda bulundu:

“Missafir Owner, özenli ve ve detaylı bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktı. Kullanıcı deneyimini önceliklendirdiğimiz bu projede, ev sahiplerimizin farklı platformlarda yayında olan evleriyle alakalı verilere en hızlı sürede ulaşmalarını amaçladık. 50+ platformda dijital görünürlük sağladığımız ev sahiplerimiz, evleriyle alakalı bilgilere masaüstünden erişebiliyordu, Missafir Owner ile bu hizmetimizi geliştirerek mobile taşımış olduk.”

Ev konaklaması konusunda hem ev sahiplerine hem de konuklara teknolojik çözümler sunan Missafir, günümüzde 4 ülkede 100’ün üzerinde popüler lokasyonda hizmet veriyor.

Güncel İçerikler