Mobilite Hızlandırma Programı başvuruları 27 Mart’ta sona eriyor

Mobilite Hızlandırma Programı, potansiyel müşteriler ile girişimcileri bir araya getiren bir platform işlevi de görüyor. Program, paydaş ve girişimleri buluşturarak daha sağlam ilişkiler kurmalarına ve olası projelerde birlikte çalışmalarına olanak sağlıyor.

Mobilite sektörünün gelişimine önemli ölçüde katkı sunmaya devam eden ve sektörün odak noktası haline gelen Bilişim Vadisi; Türkiye’de geleceğin mobilite ekosistemini şekillendirecek girişimcilere mentörlük, finansal ve hukuki danışmanlık, proje takip desteği ve Ar-Ge teşvikleri gibi konularda yol göstermek amacıyla başlatılan ve bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştireceği Mobilite Hızlandırma Programı ile girişimcilere kapısını bir kez daha açıyor.

Son Başvuru Tarihi: 27 Mart 2023

Mobilite Hızlandırma Programı’na son başvuru tarihi 27 Mart 2023‘te sona eriyor. Son 3 gün kaldı!

Mobilite Hızlandırma Programı’nda bu yıl ilk kez mobilite sektöründe faaliyet gösteren yabancı firma yöneticileri ve çalışanları, girişimcilere birebir mentorluk verecek. Bu sayede girişimler, hem globale açılma yönünde ilk adımı atmış olacak hem de potansiyel uluslararası iş birliği fırsatını yakalamış olacaklar.

Kimler başvuruda bulunabilir?

Mobilite odağında teknoloji özellikle bağlantılı teknolojiler, yapay zeka, nesnelerin interneti, siber güvenlik, akıllı ödeme sistemleri, elektrikli araç çözümleri, batarya teknolojisi gibi alanlarda iş fikrine sahip, prototipini geliştirmekte olan ya da geliştirmiş yerli ve yabancı tüm girişimciler programa başvuruda bulunabilir. Başvuru yapan girişimler, bir ön başvuru sürecine tabi tutularak, teknoloji hazırlık seviyelerine göre değerlendirilecek.

Programa başvuru yapacak girişimcileri neler bekliyor?

Programa başvuru yapan girişimciler;

  • Mobilite alanında uzman ulusal ve uluslararası mentorlardan bire bir mentorluk ve danışmanlık desteği,
  • Sektör lideri ve alanında uzman eğitmenler tarafından ihtiyaca yönelik eğitimler,
  • Bilişim Vadisi’nin Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarından öncelikli olarak yararlanma,
  • Ulusal / uluslararası yatırım fonları ile görüşmeler,
  • Bilişim Vadisi Kuluçka Merkezi ofis desteği,
  • Potansiyel iş birlikleri için OEM’ler ve tedarikçi firmalar ile görüşmeler yapma,
  • 1.0000.000 TL destekli KOSGEB İleri Girişimcilik Programı’ndan yararlanma,
  • TÜBİTAK BİGG Teknogirişim Desteği Programı’ndan yararlanma,
  • Program sonunda gerçekleşecek olan “Demoday” ile yatırımcılarla buluşma

fırsatı yakalayacak.

Mobilite sektörünün gelişiminde oynadığı öncü rolle sektörün odak noktası haline gelen Bilişim Vadisi; özgün, yenilikçi ve sürdürülebilir bir değer üretimi için Türkiye’nin teknoloji girişimciliği ekosistemini desteklemeye devam edecek.

Detaylı Bilgi ve Başvuru için: https://bilisimvadisi.techin2b.com/

Güncel İçerikler