Twitter kullanıcıları artık kaç kullanıcının tweetlerini işaretlediğini görebilecek

Popüler sosyal medya platformu Twitter, hesap sahiplerinin kaç kişinin tweet'lerini işaretlediğini takip edebilecek.

Popüler sosyal medya platformu Twitter, hesap sahiplerinin kaç kişinin tweet’lerini işaretlediğini takip edebilecek. Özellik şu an için sadece iOS’da yer alacak.

Twitter, gerçek zamanlı doğasıyla bilinir ve bu da onu son dakika haberleri, halka açık tartışmalar ve sosyal yorumlar için popüler bir platform haline getiriyor. Bireyler ve kuruluşlar için bilgi paylaşmak, başkalarıyla bağlantı kurmak ve çok çeşitli konularda sohbet etmek için önemli bir araç haline geldi. Kullanıcılar, diğer kullanıcıların (veya kendilerinin) tweet’lerini daha sonra kendi kolaylıklarına göre tekrar ziyaret etmek için yer imlerine ekleyebiliyorlar.

Bu son ekleme, beğeniler, retweetler ve alıntılar için mevcut metrikleri tamamlayarak kullanıcılara tweet’lerinin popülaritesi hakkında kapsamlı bir genel bakış sunuyor. Bununla birlikte daha önce belirtildiği gibi yer imi sayacının şu anda yalnızca iOS’ta mevcut olduğu belirtilirken Android’de veya web’de ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir bilgi henüz bulunmuyor.

Twitter, kullanıcılarına yer imlerinin gizli kalacağı ve bir tweet’i kaydedenlerin kimliğinin ifşa edilmeyeceği konusunda güvence verdi. Bu özellik, gönderilerinin yararlılığını değerlendirmek ve içeriklerini daha geniş bir kitleye hitap edecek şekilde hassaslaştırmak için metrikleri kullanabilen içerik üreticiler ve şirketler için yararlı olabilir. Yer imi sayacının faydalarına rağmen, Twitter’ın son zamanlarda kesintiler gibi konulara odaklanması ve metin tabanlı iki faktörlü kimlik doğrulama için bir ödeme duvarının getirilmesi göz önüne alındığında, geçmişte olabileceği kadar çok ses getirmiyor.

Güncel İçerikler