Twitter Blue, Türkiye’de kullanıma sunuldu

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcılarına daha fazla özelliği aktif ettiği Twitter Blue özelliğini ülkemizde aktif etti.

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcılarına daha fazla özelliği aktif ettiği Twitter Blue özelliğini ülkemizde aktif etti. Twitter Blue birbirinden farklı yeni özelliklerle geliyor.

Twitter Blue ile birlikte kullanıcılar, sadece mavi tik almayacak, aynı zamanda daha uzun tweet’ler atarak daha az reklamlar görecek ve mention ettikleri ya da yanıt yazdıklarında diğer kullanıcılara oranla daha üst kısımlarda yer alacak. Bu sayede kullanıcıların uygulamayı daha efektif kullanması sağlanıyor.

Abonelik modeliyle gelen özellikler arasında çift faktörlü kimlik doğrulama da yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde sadece Twitter Blue abonelerine aktif edilen bu özellik, güvenlik önlemlerini artırıyor. Ayrıca premium aboneliğe sahip olan kullanıcılar, daha yüksek çözünürlüklü ve daha uzun videolar yükleyebiliyor.

Ülkemizde de kullanıma sunulan Twitter Blue, şu an için sadece web sürümünden ve iOS sürümünden alınabiliyor. Özellik, Android kullanıcıları için henüz aktif edilmedi. Üyeliğin web sürümü, aylık 150 TL ve yıllık 1.569 TL olarak açıklandı. iOS sürümüne bakacak olursak burada aylık ücretin 209 TL, yıllık aboneliğin fiyatı ise 2.199 TL. Henüz Android sürümü belli aktif edilmese de o üyelikte de aylık ücretin 209 TL, yıllık aboneliğin fiyatı ise 2.199 TL olduğu web sitesinde yer alıyor.

Ülkemizde aktif hale getirilen Twitter Blue ile beraber normal hesaplardan ayrılmayı sağlayan birçok özelliğe kolayca sahip olabilirsiniz.

Güncel İçerikler